To ting afgjort i pulje 2

Favoritterne fra Feldborg/Haderup er nu efter to sejre sikre på at gå videre til slutspillet, og Ravnsbjerg/Løgstrup er lige så sikre på ikke at gå videre efter to nederlag.

I puljens første kamp havde favoritterne fra Feldborg svært ved at knække Stoholm, og det skete  først med 13 minutter igen, da Jonas Henriksen scorede på en ripost fra et skud fra August Henriksen. Inden da havde Jens Lago brændt et straffespark i 2. halvleg. Stoholm havde deres muligheder, især i første halvleg og apellerede forgæves efter et straffespark i slutminutterne, men dommer Flemming Jensen afviste.

Stoholms Lasse Svendsen (hvid) er tæt på at komme fri i 2. halvleg.

Benny Simonsen, FHIF-træner:
Varmen viste sig hurtigt at være svær at klare. Tempoet dalede hurtigt, og vi havde svært ved at komme til chancer imod et Stoholm hold, der stod kompakt på egen banehalvdel. Efter pausen overtog vi mere og mere af spillet. Jens Lago fremtvang et straffespark i det 51. min. men missede tilbuddet. I stedet var det August Henriksen, der hamrede på mål, og riposten sparkede brormand Jonas i mål. 2 min. senere ramte August overliggeren, og i slutminutterne forsøgte Stoholm forgæves at udligne.

Mathias Rørbæk Klausen på vegne af Stoholm-træner Niels R. Jensen:
Vores gameplan fungerer fremragende i første halvleg, specielt hvor vi med mere kynisme havde scoret 2-3 mål. Med det sagt, lykkedes det fuldstændigt at spille i et tilpas tempo, og det er marginaler, der afgør den i dag, da vi også gerne havde set et straffespark til sidst, hvor vi ellers er presset de sidsten 15. min. Stor ros herfra hele vejen rundt, og vi ser frem mod en spændende kamp tirsdag. ekstra plus til Emil Rauff og Rasmus Højbjerg.

Puljens anden kamp mellem Borup og Ravnsbjerg/Løgstrup blev en jævnbyrdig affære, der først blev afgjort få minutter før dommer Ole Clemmensen fløjtede af. Det var Borups Marcus Enevoldsen, der blev dagens helt hos de blå/gule, assisteret af Tobias Sloth og Anders Tougård.

Marcus Enevoldsen (nr. 3) lykønskes med scoringen af Anders Tougård.

Borup-træner Kristian Kjær har denne kommentar:
En rodet affære i sommervarmen, hvor det polerede spil var en mangelvare. Spillerne forsøgte og havde gode intentioner, men slutproduktet manglede. I kampens sidste kvarter fik vi lagt det fornødne tryk, som blev belønnet med kampens eneste scoring i det 69. min. Uafgjort havde ikke været unfair, så vi er selvfølgelig glade for den tiltrængte sejr.

R/L-holdledertSuna Laursen skriver:
Vi taber 1-0 i en kamp, hvor det burde have endt 0-0. Der var meget få chancer til begge hold, men vi satsede til sidst, da vi gik efter tre point, men det kostede desværre i den anden ende. Nederlaget betyder at vi nu slutter sidst i puljen, men vi kommer til at kæmpe, alt hvad vi kan på tirsdag. Vi er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke vandt i dag, men vi ærgrer os stadig mest over, at vi ikke fik en sejr mod Stoholm, hvor vi synes, vi var bedst. Nu skal vi bruge de sidste kampe på at gøre os klar til et spændende efterår.