Tre på stribe for Feldborg/Haderup

De gule fra Feldborg fik for alvor hul på bylden i dagens kamp mod HVA Sydthy, der blev sendt hjem til Thy med et 0-5 nederlag. Det så ellers ikke alt for lovende ud i 1. halvleg, hvor tingene ikke rigtigt fungerede for hjemmeholdet, og det betød en pausestilling på 0-0.

• Jeg ved ikke, hvad der var galt. Det virkede som om, spillerne ikke rigtig var klar og troede, at det hele kom af sig selv. Så det var sgu en hård omgang at se på. Vi havde et par chancer, men skal også prise os lykkelige over et par super redninger af vores målmand Magnus Pape, fortæller træner Claus Højgaard til fjendscup.dk

Hvad han har givet spillerne i pausen, vides ikke, men mon ikke han givet en lille “balle” og bedt om noget power i spillet. Holdet var i hvert fald som forvandlet i 2. halvleg, som blev vundet med 5-0. Jens Lage lagde ud efter 52. min. og Lucas Bertelsen fulgte op i det 64. minut. Lago igen til 3-0 i det 70. min. og Lucas Bertelsen 3 minutter senere til 4-0. Og så lukkede Joachim Henriksen festen med godt 10 min. igen. Sejren, som var den tredje på stribe, bringer FHIF-erne op midt i feltet med 10 point og med god afstand til de to nederste.

Lucas Bertelsen blev sammen med Jens Lago dobbelt målscorer. Arkivfoto.

• Vi sidder fuldstændig på 2. halvleg og kunne have scoret 2-3 mål mere. Spillemæssigt er jeg ikke tilfreds. Vi skal blive bedre med bolden, men det må vi arbejde videre med og så glædes over, at resultaterne nu kommer. Nu venter et presset program med pokalkamp tirsdag og turneringskamp mod Borbjerg torsdag. Vi går efter at vinde begge, men jeg har mest fokus på kampen torsdag, der gerne skulle give den 4. sejr i træk, slutter Højgaard.