Højspænding i pulje 1

Inden aftenens kampe havde alle 4 hold i pulje 1 mulighed for at komme videre til slutspillet. Og spillerne og tilskuerne blev holdt på pinebænken til sidste fløjt, inden det blev afgjort, at det blev Feldborg/Haderup og Stoholm, der slap videre. Stoholm var bagud 0-1, og Vridsted kom på 2-0 med et kvarter igen, så et enkelt mål havde sendt favoritterne fra Stoholm ud.

Stoholm-Feldborg/Haderup 0-1
Uden at genere stoholmerne voldsomt, så har Stoholm på banen ikke præsteret særlig godt og det, man kunne forvente af et hold, der spiller serie 2. Heller ikke mod serie 5 rangerede FHIF var Stoholm overbevisende – tværtimod, og imod alle odds kom de gule foran efter bare 5 minutter på et flot skud af unge Lucas Bertelsen.

Lucas Bertelsen (th) blev kampens eneste målscorer.

Stoholm fik senere i halvlegen et overtag og skabt nogle chancer, men afslutterne var slet ikke skarpe, og så havde FHIF-erne igen en sikker målmand. Det blev ikke bedre for Stoholm, da Kasper Henriksen fik gult efter pausen, og FHIF-spillerne kæmpede bravt og stod stærk i forsvaret resten af kampen.

Martin Trankjær, Stoholm-træner:
En fin træningskamp, hvor vi ikke lykkedes med at lirke deres forsvar op til en scoring. Med deres tidlige føringsmål kunne de stille sig ned og forsvare, og det gjorde de fint. Nu er vi videre, og så må vi se, hvad de næste kampe bringer.

Dann Hvam, FHIF-træner:
En lige kamp, hvor vi bare arbejder en vis legemsdel ud af bukserne. Efter vores hurtige mål står vi bare bundsolidt og holder dem faktisk nede på ganske få chancer i hele kampen. Vi er max.under pres i 5 minutter i 1. halvleg, men ellers har vi egentlig styr på dem på trods af, at Stoholm er mest på bolden. Jeg er pavestolt af mine spillere i dag. Ingen havde regnet med, at vi ville gå videre, så derfor er det her bare ekstra fedt. Vi glæder os til torsdag.

Vridsted-Borup 2-0
I den anden kamp, som blev spillet samtidig, var der også masser på spil, da begge hold kunne gå videre. Bedst stod Borup inden kampen, men det blev Vridsted, der med en 2-0 føring for alvor truede Stoholms videre skæbne.

Nicklas Kjær (hvid) scoredetil 2-0 for Vridsted på hovedstød.

De to hold gav hinanden en underholdende og jævnbyrdig kamp med flere målchancer til begge hold. Det var dog Vridsted, der var skarpest, og de havde chancerne til at score det helt afgørende tredje mål.

Benny Hansen, Vridsted-træner:
Super indsats af drengene fra Vridsted. Vi spiller meget disciplineret, og vi scorer et par fine mål, og har chancerne til flere.

Niels Klausen, Borup-træner:
Først og fremmest tillykke til Feldborg/Haderup for at blive nr. 1 i puljen – flot arbejde. Vi starter kampen rigtig fint, men det blev aldrig en særlig pæn/godt spillet kamp. Begge hold laver en masse fejl i opspil og lange bolde. Vi har en kæmpe chance ved 0-0, som bliver reddet på stregen. Vridsted kørte på og fik udbytte af det hårde arbejde, de lagde i kampen, som de vinder fortjent. Set på chancerne, som vores keeper tager, så burde de nok have scoret det mål, som havde givet adgang til semifinalen, men en super målmandspræstation af Ruben i dag.