3 x 3-1 for Feldborg/Haderup

FHIF-erne har nu spillet tre kampe og alle er endt med cifrene 3-1. Desværre for de gule er to af kampene endt med 3-1 til modstanderne – senest lørdag et nederlag til Herning Fremad. Kampen blev spillet på kunstgræs i Herning, og hjemmeholdet kom hurtigt ud af starthullerne med en 1-0 føring efter 12 min. Efter 42 min. blev det 2-0 og kort efter måtte Mikkel Brødbæk ud med gult.

• Der var ikke så meget at sige til resultatet, for de var bare bedre end os. De havde to spillere med oppefra (JS), og det kunne ses, for den ene scorede deres to første mål. Han var dygtig, men ved det andet mål fik han lov til at drible forbi flere af vores spillere, inden han scorede. Og så måtte vi godt nok love for Magnus i målet i det første kvarter, hvor han forhindrede flere scoringer, fortæller træner Claus Højgaard.

Feldborg/Haderup med igen et nyt forsvar fik dog stabiliseret tingene, og efter de første 20 minutter spillede de godt med. Mulighederne kom også, men skarpheden manglede. Det blev 3-0 til Fremad i det 65. minut, inden Rasmus Henriksen reducerede på straffespark et par minutter senere.

• Nu har vi tabt til Silkeborg og Herning, men det er heller ikke dem, vi skal slås med. Det er de øvrige, og dem skal vi til at have fat i nu, for puljen er meget lige under toppen. Jeg må også sige, at der er en del udfordringer med skader og afbud lige nu. F.eks. er vi uden målmand til næste kamp, da både Magnus og Sebastian er på rejse, men vi må spille med dem, vi er, slutter Højgaard.

Næste kamp er så hjemme i Feldborg mod Vildbjerg på lørdag kl. 14.00.