FHIF-erne var klar fra start

For en uge siden skulle Feldborg/Haderup spillerne lige vågne af vintersøvnen, inden de fik gang i målscoringen mod FC Silkeborg. Her kom de bagud 0-3, som de fik vendt til 4-3, inden det endte 4-4.

Lørdag var der ingen tvivl om udfaldet, da Bording IF besøgte de gule i Feldborg. 5-0 endte kampen, og Jens Lago lagde for med de to første mål. Lucas Bertelsen gjorde det til 3-0 efter assist af Lago. Rene Bjerg Simonsen øgede til 4-0, inden Jens Lage sluttede af til 5-0.

FHIF spiller sidste træningskamp på lørdag ude mod HA85, inden det går løs i turneringen Skærtorsdag hjemme mod Herning Fremad.

Rene Bjerg Simonsen har denne kommentar til kampen:

“Vi vinder 5-0 lørdag over Bording, hvilket selvfølgelig giver en meget bedre følelse end at tabe 5-0 – men mere vægt lægger vi ikke på resultatet. Bording havde jf. eget referat en del afbud til kampen, som blev afviklet med 10 mod 10 i første halvleg, og 9 mod 9 i anden.

Det vigtige for os var, at vi så fremgang i forhold til første træningskamp, og at nogle af fokuspunkterne fra træning lykkedes i kamp.

Jeg er meget tilfreds med indsats og fremmøde til træning, og det kommer lige nu til udtryk ved et fysisk overskud, og momentvise gode kombinationer. Vi glæder os til, at banerne i Feldborg igen bliver grønne, så vi kan bygge endnu mere på den tekniske del af spillet.”

-hp

Guldsponsorer: