Tre på stribe for Feldborg/Haderup

FHIF-erne fortsatte her lørdag eftermiddag de gode takter og vandt ude over Skive IK med 1-0. En smal men helt fortjent sejr iflg. træner Benny Simonsen.

  • Det var lidt “dagen derpå”, for man kunne godt se, at kampen mod Skals onsdag sad i benene på spillerne. Men vi havde rimeligt styr på kampen og tog ikke de store chancer, efter at vi kom foran 1-0 i 2. halvleg, fortæller Benny Simonsen.

Han så Jonas Væver Brødbæk (herover) score kampen eneste mål, og det var den 20-åriges første mål i sin kun anden kamp for Feldborg/Haderup. Brødbæk er nytilkommet fra Holstebro, og er allerede stemplet ind som målscorer.

Simonsen har også roser til målmand Magnus Pape, der godt ikke havde meget at se til, men gjorde sig bemærket med fine indgreb, de få gange Skive var i nærheden.

  • Det var dejligt med tredje sejr på stribe i en kamp, hvor vi stort set holder Skive fra chancer måske bortset fra en enkelt. Modsat har vi efter 1-0 målet flere gange optræk til et mål mere, men stolpe og modspillere stod i vejen, fortæller Simonsen.

Næste kamp er mod Viborg FF på lørdag i Feldborg.

-hp

Guldsponsorer: