Bittert pointtab for Sparkær

Sparkær fik en på mange måder fin start på tilværelsen i serie 2. Det endte dog med et ærgerligt 3-3 resultat i en kamp, hvor de rød/hvide førte tre gange og havde initiativet det meste af kampen. På den baggrund kunne og burde der nu være 3 point på kontoen i stedet for et enkelt. Hjemmeholdet satte sig på kampen fra start, og der var kun spillet et enkelt minut, inden Anders Holm var meget tæt på med et hovedstød efter hjørnespark. Men to min. senere var den store stopper igen med fremme til et indlæg fra Kasper Henriksen, og så pandede han bolden ind til 1-0.

Anders Holm har scoret sit første mål på serie 2 niveau.

Herefter kom der et par muligheder mere, inden gæsterne fra Hammel på en stikning i højre side udlignede tæt ved forreste stolpe. Det slog dog ikke benene væk under Sparkær-spillerne, der fremdeles skabte gode muligheder. En stor kom efter 27 min., da Mikkel Mackenhauer headede lige forbi mål på et hjørnespark. Hammel fik en enkelt stor mulighed, men ellers var det en lige kamp indtil pausen.

Efter pausen kom der så for alvor gang i målscoringen og underholdningen. Kasper Møller arbejde godt i front, og i det 68. min. bragte han Sparkær foran efter en dyb stikning fra Daniel Brøns kort efter, at gæsterne var reduceret til 10 mand efter kampens eneste gule kort. Det gav håb om mere, men bare to min. senere udlignede Hammel efter sløseri/misforståelse i Sparkær-forsvaret, og så var vi lige vidt.

Sparkær pressede dog fortsat på, og i det 74. bragte Kasper Henriksen igen Sparkær på sejrskurs, da han scorede flot med venstrebenet fra kanten af feltet. Kort efter loppede Kasper Møller bolden over Hammels målmand, men for Sparkær-tilhængerne desværre i sidenettet. Og så skete der igen det der ikke måtte ske. En Hammel-spiller fik helt udækket lov til at heade et hjørnespark ind ved forreste stolpe, da der manglede 5 minutter af kampen. Sparkær søgte fortsat sejren, og i dommer Michael Svendsens tillægstid fik Kasper Henriksen bolden i mål, men det blev for Sparkær-spillerne noget uforstående annulleret for off-side. Efterfølgende så det da også ud til, at optagelser fra VEO gav den ret, men det skal ikke forklare, at den kamp burde være afgjort til hjemmeholdets fordel forinden.

Kasper Henriksen scorede til 3-2 og trak de fleste stemmer efter kampen.

Men et point er bedre end ingen, og spillerne fik vist, at de sagtens kan være med, hvis Hammel er udtryk for niveauet i serie 2. Det er i hvert fald et hold, som Sparkær kan måle sig med til den gode side. Og med stort set alle mand klar viste holdet både vilje og godt og underholdende spil. Der er meget, der kan forbedres, men bortset fra de fatale fejl, så var der stor fremgang at spore fra træningskampene. Det lover trods alt godt. Kasper Henriksen løb med de fleste stemmer, men der var flere gode præstationer. Forsvaret stod, trods de tre mål, godt imod, og Daniel Brøns var igen en motor på midtbanen.

Næste runde er Sparkær oversidder, så næste kamp er ude mod Bjerringbro fredag den 12. april kl. 18.30. Derefter nok en udekamp mod FC Silkeborg, inden næste hjemmekamp fredag den 26. april mod Kjellerup.