Ørslevkloster i præmierenederlag

Ørslevkloster serie 2 startede som Sparkær med en hjemmekamp Skærtorsdag, og det blev til et 2-4 nederlag som træner Kristian Kjær ikke var helt tilfreds med. Læs hans referat herunder:

Forårspræmieren på hjemmebane imod FC Silkeborg blev en skuffende omgang, hvor især 1.halvleg var yderst utilfredsstillende. Spillerne var ellers klar og tændte under opvarmningen, men intet lykkedes, da kampens unge dommer fløjtede opgøret i gang. Den simple aflevering kiksede gang på gang, og det virkede nærmest som om, at man var overtændt og stresset.
FC Silkeborg kom på 0-2 allerede indenfor 15.min. på store fejl i defensiven, men Rune Skovgård reducerede på Rasmus Skovgård og Markus Beyers forarbejde. Desværre kom FC Silkeborg på 3-1 inden pausen efter endnu en alt for let scoring.
Vi fik ændret lidt på tingene efter pausen, og Andreas Hedegaard skabte spænding i kampen, da han reducerede til 2-3 med ca. et kvarter på Mathias Brammers oplæg. Vi sad på spillet og jagtede udligningen, men FC Silkeborg udnyttede et hjørnespark til at bringe sig på 2-4, da deres anfører headede kampens sidste scoring i nettet. Det fjernede den sidste spænding, og det var en skuffet og slukøret ØK-flok, som luskede i omklædningsrummet.

Dagens modstander var på ingen måde skræmmende, og havde vi udvist den fornødne koncentration og skarphed med bolden og i begge felter, så havde vi fået points med fra kampen. Der skal steppes op til næste kamp. Det er ikke nok at italesætte, at vi er gode, vi skal også vise det på banen.