“Vi er både glade og stolte”

Det var ordene fra Mønsted-træner Jacob Sørensen dagen efter Mønsteds 3-3 resultat hjemme mod Vorupør. Glæden skyldes helt sikker, at MIF-erne stillede med et næsten nyt hold efter meget afgang, siden efteråret sluttede. Ikke mange på det unge Mønsted-hold havde serie 3 erfaring.

De kom da også bagud med 0-2 i løbet af de første 6 minutter, men en hurtig reducering af kampens spiller Nicklas Lausen i det 9. min. efterfulgt af vilje og fight fik hjemmeholdet ind i kampen igen. Morten Hvass Gjørup fik udlignet og nåede af tilregne sig et gult kort inden pausen. Gæsterne så også gult, så begge hold sluttede 1. halvleg med 10 mand på banen.

Nicklas Lausen. Arkivfoto

Nicklas Lausen bragte Mønsted på vinderkurs i det 60. min., men bare 3 min. senere udlignede Vorupør til slutresultatet. I det sidste kvarter var der muligheder i begge ender for en afgørelse, men det blev ved en pointdeling.

• Når vi ser på holdbilledet fra Fjends Cup sejren i 2023, så er der godt nok ikke mange tilbage, og derfor er jeg både stolt og glad for, at de her unge fyre klarede det så godt. Vorupør var gode fremad banen, og Gustav Jønsson måtte da også vise klassen et par gange, men kampen viste også, at man kommer langt med en god fight i serie 3, fortæller “Døgner” til fjendscup.dk.

Næste gang skal Mønsted den første af flere lange ture til Thy, hvor Koldby/Hørdum tager imod søndag den 7. april.