Brødrene Harritz så rødt i Mønsted-nederlag

Kampen fredag aften mod MorsØ på Siwert Park i Mønsted endte dramatisk, da både Martin og Morten Harritz fik røde kort i det 89. minut. Det skete i en situation, hvor Martin Harritz lavede et groft frispark, der kostede gult kort, og hvor han angiveligt efterfølgende spyttede efter spilleren fra MorsØ. Herefter kom Morten Harritz til og skubbede en modstander voldsomt i brystet, så det også udløste direkte rødt kort. Ikke særligt smart, når kampen på det tidspunkt var afgjort med en 5-1 føring til gæsterne.

Martin Harritz (tv) og Morten Harritz (th) indkasserede begge rødt kort. Arkivfotos.

Inden da havde det været en kamp, hvor Mønsted især i 1. halvleg var rigtig godt med og efter træner Niels Christiansens vurdering spillede champagnefodbold. Målene udeblev dog bortset fra Martin Egsgaards scoring i det 37. minut, der udlignede MorsØ’s tidlige 1-0 føring i det 14. minut. Men gæsterne nåede akkurat lige at komme foran kort før pausen.

• Vi kommer igen hurtigt bagud, og det ødelægger lidt vores plan, men alligevel spiller vi godt og skaber masser af chancer. Jeg sidder med følelsen af, at vi har 10 chancer og scorer 1 mål, mens de har 6 chancer og scorer 5 mål. Vi kan sagtens være med ligesom mod Søndermarken, så jeg synes cifrene lyver lidt, fortæller Niels Christensen til fjendscup.dk.

Han måtte dog se gæsternes Micky Berg score 3 mål fra det 47. til det 67. minut, og så var kampen afgjort. Om den dramatiske afslutning siger Mønsted-træneren:

• Det er jo torskedumt at lave sådan noget, så nu mangler vi sandsynligvis de to i et par kampe, og det er ikke lige det, vi har brug for. Jeg vil gerne rose dommertrioen for deres ledelse af kampen, og nu må vi bare se at komme videre.

Og videre er næste kamp mod Nørremarken hjemme i Mønsted på lørdag kl. 16.00.