Vigtig sejr til Feldborg/Haderup

FHIF-træner Claus Højgaard holder stadig øje med nedrykningsstregen, selvom om hans hold lige nu er på andenpladsen med 13 point. Derfor var det også en vigtig sejr på 2-1, som FHIF fik hjemme fredag aften mod bundholdet fra Team Tangen (Harboøre/Thyborøn). Kampen fik en lidt turbulent start, da Jonas Henriksen kort før kampens start meldte fra fra på grund af sygdom, så en ny mand måtte indkaldes og ændringer på holdkortet.

• Kampforløbet lignede kampen mod dem i foråret, hvor vi også vandt med 2-1. Vi startede godt og spillede noget fornuftigt bold, skaber de chancer, vi skal, men får ikke bolden ind, konstaterer Claus Højgaard.

August Henriksen (th) scorede sejrsmølet. Arkivfoto.

Han kunne i stedet se Rasmus Lago Henriksen brænde et straffespark begået af målmanden mod Jens Lago Henriksen i det 14. minut, hvorefter gæsterne kom foran 10 minutter senere. Resten af halvlegen var iflg. Højgaard noget forfærdeligt rod, hvor hjemmeholdet gang på gang løb i offsidefælder.

I pausen blev der snakket om tingene, og 2. halvleg blev anderledes, selv om Feldborg/Haderup stadig ikke fik udnyttet mange chancer. Det blev dog til de to, der sikrede en sejr, og det var først Jens Lago i det 54. minut og August Henriksen i det 75. minut.

• Da vi scorer til 2-1, er de færdige, men vi brænder og brænder de mest utrolige, og der sgu fustrende at skulle bruge så mange chancer. Det her var en hammer vigtig sejr, og nu har vi to vigtige kampe mod Sunds og Tarm. Vinder vi dem, er der for alvor afstand til bunden, slutter Højgaard, der har roser til dommertrioen med John K. Pedersen i spidsen.