De “gamle” kan endnu

Det måtte Mønsteds serie 3 spillere sande, da DBU’s Oldboys-landshold fredag aften besøgte Mønsted i anledning af MIF’s 100 års jubilæum. For de anslåede 400-500 tilskuere var det en fornøjelse at se, hvordan landsholdsspillerne stadig var skarpe i hoved og på bolden.

Linjedommer Jan Dahl i front ved indmarchen. Bag ham anfører Martin Jørgensen, Steffen Rasmussen, Jacob Poulsen og th. Ebbe Sand, der med 3 mål viste sin gamle skarphed. Læg mærke til, at flere af spillerne bruger de gode gamle Adidas-støvler.

Knap så sjovt må det have været for Mønsted-spillerne at løbe sundt efter bolden det mest af kampen, men en oplevelse har det helt sikkert været. Helt skidt var det nu heller ikke, for Mønsted fik scoret to gange – det første mål ved Martin Egsgaard, efter at målmand Steffen Rasmussen havde droppet et indlæg i 1. halvleg.

Det skete ved stillingen 3-0 til landsholdet, og det andet Mønsted-mål stod indskiftede Casper Drensborg for i 2. halvleg ved stillingen 7-1. Det hele endte med et flot lop af Jacob Poulsen i kampens sidste minut til slutresultat 8-2 til landsholdet.

Aftenen sluttede med spisning for landsholdet, Mønsted-spillerne og andre i Østfjendshallen, hvor anfører Martin Jørgensen holdt en munter tale for forsamlingen.