Sparkær skuffede fælt og tabte til Højslev

Næsen var sat op efter mere, men topholdet fra Sparkær måtte lørdag se sig besejret af Højslev St. hjemme på Sparkær Stadion. Og det var skuffende at overvære for det trofaste tilskuere, der så et Sparkær-hold, som aldrig fik tingene til at fungere. Det var selvfølgelig også gæsternes fortjeneste, for det var et godt spillende Højslev-hold, der i lange perioder styrede kampen.

Sparkær-spillerne var slet ikke oppe i gear i 1. halvleg, hvor det dog blev til at par gode tilbud – det ene sendte Mads Daa Vistisen på underkanten af overligeren. Højslev havde bolden mest og spillede den godt rundt, men helt farlige blev de ikke før pausen. Unge Noah Hvass, der var med fra start vist stor energi i front, men fik aldrig de rigtige bolde at arbejde med.

Malthe Thomsen viste fin overblik med sin assist til 1-0 målet.

Billedet fortsatte sådan set i 2. halvleg, men med 20 minutter igen lykkedes det for Sparkær. Malthe Thomsen blev spillet fri i højre side, og han havde overblikket til at spille bagud til Asger Fjeldsted, som scorede sikkert. Herefter fik Sparkær en god periode, og Daniel Brøns var tæt på at øge til 2-0 et par minutter efter 1-0 målet.

I stedet blev Højslev ved med at kæmpe for point, og det lykkedes til fulde i slutfasen. Med 6 min. igen fik de et frispark udenfor feltet, og Emil Crones skud tabte Kresten Rind ind i målet, og Jannich Karlsen fuldendte fiaskoen for Sparkær i tillægstiden, da han scorede til slutresultatet 1-2. Sparkær indkasserede i 2. halvleg to gule kort, først til Anders Holm i det 56. minut og til Asger Fjeldsted i det 86. minut.

Kresten Rind droppede målet til 1-1 men stod ellers en fin kamp med et par gode redninger på farlige skud. Desværre blev 1-1 målet kampafgørende men respekt for, at han tager målmandstjansen, når der ikke er andre. Arkivfoto.

Det var en streg i regningen, og Sparkær-træner Poul Vistisen var da også tydeligt skuffet efter kampen:

• Det er en flad fornemmelse lige nu. Jeg synes jo, vi skulle have vundet den kamp og har chancerne til det, men det var en lige kamp, og kredit til Højslev. Da vi kommer foran 1-0, synes jeg, vi har fat i kampen, og skal derfra bare forsvare den hjem, men begår så nogle fejl, der gør, at Højslev kommer med igen. Jeg kunne leve med 1 point, men jeg synes, vi smider 3, og er slet ikke tilfreds med det jeg så i dag.

Højslev-træner John Pedersen var selvsagt glad for de 3 point i kampen for at undgå nedrykning, men han ville efter kampen have stillet sig tilfreds med det ene point. Allerede på torsdag får Sparkær mulighed for at rette op på tingene i kampen mod Tjele Vest Sport.