Vigtig sejr til Nørremarken

NUGF-erne har ikke tabt siden den 19. april, og lørdag kom en meget vigtig sejr over AH 2012, som blev besejret på egen bane med 3-2. Læs træner Kurt Mogensens kommentar:

“God sejr/Fortjent sejr, men også en utrolig vigtig sejr. AH 2012 kunne med en sejr i dag have sneget sig forbi os i tabellen. Derfor var sejren og det hul, vi slog ned til dem, så vigtigt.

Aske Kay scorede til 1 – 0 i 11. min. og 5 min. efter tillod han sig at brænde ét dobbelt straffespark, da dommeren valgte at dømme omspark. Syv min. senere tog Fanden ved Andreas Højgaard, der tog fusen på fire, fem modstander og klappede den i kassen til 2 – 0. Derefter glemte vi at holde fast i det gode og kloge spil, og de fik scoret og udlignet til halvlegs  resultatet 2 – 2.  En våd klud efter at vi havde siddet fuldstændig på begivenhederne.

Andreas Højgaard (tv) tog igen fusen på en flok modstandere og scorede. Arkivfoto

Vi tog snakken om det i halvlegen, at vi skulle tilbage til den attitude, som vi spillede med i de første 30 min. I anden halvlegs 73. min. brød Jeppe Andersen igennem og scorede sikkert til 3 – 2 og kæmpe forløsning, efter at vi havde presset på for at søge førings målet.

Derefter valgte dommeren inden for de sidste 9. min. at smide tre gule kort til tre af vores, Andreas Højgaard, Christian Freund og Jeppe Andersen og ét til dem. Underligt da det var os der spillede fodbold, og vores modstandere meget mere på det fysiske del af spillet. Men ros til spillerne at de fik lukket modstandere helt ned, trods ét voldsomt overtag til slut.

Utrolig stærkt resultat i vores bestræbelser på at få fodfæste i serie 2. i dette forår.”