Det var ikke til at se det…

…hvis man ikke lige vidste det! Nemlig at Sparkær inden fredag aftens kamp i Kjellerup spiller med i toppen af puljen, og at Kjellerup lå sidst med blot 3 point. Men efter kampen, som endte 5-4 til Kjellerup, kunne tilskuerne konstatere, at Kjellerup absolut ikke lignede et bundhold, og at Sparkær – i hvert fald forsvarsmæssigt – ikke lignede et tophold. Godt nok var det et forvandlet Kjellerup-hold i forhold til den omvendte kamp med 6 nye spillere, hvoraf to scorede 4 af de 5 mål, og godt nok var Sparkær afsted med tre markante afbud, men det forklarer ikke alt.

Hjemmeholdet scorede fire gange i 1. halvleg og var foran 1-0 og 3-1, men en storspillende Mads Daa Vistisen formåede at holde Sparkær inde i kampen med tre flotte mål fra venstre side – det sidste 3 min. før pausen. Men endnu et koks i forsvaret bragte Kjellerup i front i halvlegens sidste minut.

En våd og lidt sammenbidt kampens spiller Mads Daa Vistisen klar til interview efter kampen.

Sparkær var tæt på en udligning i det første minut af 2. halvleg, men et skud blev blokkeret i feltet. I stedet øgede Kjellerup til 5-3 i det 56. minut efter et hjørnespark, og så så det for alvor skidt ud for gæsterne. Det lykkedes da heller ikke for alvor at lægge pres på et godt spillende Kjellerup-mandskab, men det blev da til et par gode muligheder, men heldet var ikke med Sparkær-spillerne. Modsat fik hjemmeholdet en tre-fire store chancer i den anden ende, men her var Kristen Rind på plads med fine redninger.

Asger Fjeldsted spillede en stærk 1. halvleg med gode oplæg.

Tremålsskytten Mads Daa Vistisen mente sig snydt for et mål direkte på hjørnespark, som han så langt inden, men kampens udmærkede dommer kunne ikke dømme mål fra sin position, og så hjalp det kun lidt, at Daniel Brøns med 5 min. igen med et godt langskud reducerede til 5-4. Det blev ikke Sparkærs aften på kunstgræsbanen, men træner Poul Vistisen så dog trods nederlaget gode ting i kampen:

• Jeg må sige, at det hold, vi mødte i aftes, er et af de bedre hold i puljen og på et helt andet niveau, end det vi mødte i den omvendte kamp. Når 4 mål ikke er nok, bliver det svært at vinde, men jeg er trods alt tilfreds med meget af det, jeg så – blandt andet er jeg tilfreds med indsatsen fra de afløsere, der var med. Det blev en slagudveksling med to gode målmænd, og så må jeg erkende, at vi begår nogle dumme fejl ved deres mål. Omvendt spiller vi godt fremad banen og spiller os til mange chancer, men flere gange var vi ikke dygtige nok til at gøre det simple med bolden, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk dagen derpå.

Nu er der så lagt op til et nyt drama, når Nørremarken kommer på besøg i Sparkær på lørdag kl. 13.30. Begge hold har brug for en sejr, hvis de fortsat skal spille med i den sjove ende af tabellen.