Nørremarken taber terræn i toppen

I aftes led Nørremarken et smalt 1-2 nederlag til Viborg FF, og det var det andet nederlag i træk, da Kurt Mogensens tropper også tabte til Søndermarken ugen før. Det betyder, at de ambitiøse unge mennesker nu halter en smule efter de øvrige tophold – dog med en kamp færre. Om aftenens kamp skriver Kurt Mogensen til fjendscup.dk:

“Øv øv øv på resultatet – men armene er oppe over en fantastisk flot fodboldkamp, som blev spillet på ét ekstremt højt serie 3 niveau. Trods ét træls nederlag så er jeg utrolig stolt af drengenes indsats og den måde, vi spillede fodbold på.

1. halvleg var meget lige fordelt på chancer og boldbesiddelse – den største chance havde Jens Jakob Lange, som brændte halvlegens største chance. I det 33. min. var Mads Stensgård ved at slippe igennem, og en VFF forsvar måtte have en hånd til hjælp. Der blev korrekt dømt straffespark, som Willson Joseph sikkert sparkede i kassen til 1-0, også en fortjent halvlegsføring.

Willson Joseph. Arkivfoto Mackenhauer Foto.

VFF kom godt ind til anden halvleg, og i det 56. min fik de tilkendt ét straffespark, meget lig det første og fik udlignet til 1-1 kampen bølgede frem og tilbage. Mads Stensgård og Willson havde store chancer til at afgøre kampen, men den blev vendt på hovedet med 14. min tilbage, da VFF kom på 2-1, som blev kampens resultat. Så selv om vi spillede sæsonens flotteste kamp, blev det på dagen ikke til point mod ét stærkt VFF hold.

Det ser ud til, at nedrykkere fra VFF løber afsted nu og 2. pladsen skal nu afgøres mellem Sparkær, SIK, og mon ikke vi gerne vil snakke med om den plads. Spændende bliver det. En svag dommer fik os op i det røde felt i sidste weekend mod SIK – i dag fik vi toppræstation af vores dommer (Morten Sevelsted, herover th). Fantastisk når vi får faglig kompetence til rådighed. Kæmpe ros og respekt herfra.

Næste kamp er lørdag kl. 15.00 på Metropol Park mod B/T.”