Endelig en sejr til Borup

Efter tre uafgjorte kampe kom Skærtorsdag endelig en sejr til Kristian Kjær og Borup. Det fik humøret til at stige hos “Krudt”, som det fremgår af nedenstående skriv.

“Så kom Borup endelig på sejrstavlen med en 4-1 sejr hjemme over Højslev  St. efter 1-0 ved pausen. Modsat de andre kampe var offensiven for alvor i vælten og tilspillede sig et hav af chancer, som “kun” blev omsat til 4 flotte scoringer. Og det var en dejlig følelse endeligt at kunne sætte 3 points på kontoen og råbe sejrssangen.

Selve sejren var indiskutabel, men Højslev havde et par fæle afbrændere og et enkelt stolpeskud, som burde have udmøntet sig i scoringer. Derimod var deres 4-1 reducering kort før tid en kæmpe foræring af dommeren, da Højslev-spillere i tyk offsideposition fik lov til at sparke bolden i mål, mens alle stod og ventede på dommerens fløjte. Det skal dog ikke fjerne glæden ved sejren.

Christian Malik (th) åbnede scoringen for Borup. Arkivfoto.

Christian Malik scorede 1. halvlegs eneste mål, da han mellem 3 Højslev-spillere i feltet opfangede bolden og sikkert udplacerede keeperen. Vi tillod desværre Højslev for meget plads på omstillinger, men ændrede nogle ting i pausen, som havde god effekt i 2.halvleg. Bl.a. boltrede de to indskiftede unge knægte, Jannick Thorsager og Henry Elkjær sig på højrekanten og udspillede Højslevs defensiv gang på gang. De assisterede begge til en scoring i løbet af 2.halvleg. Jannick til Peter Lunds 3-0 scoring og Henry til brormand Magnus Elkjærs 4-0 scoring. To identiske scoringer med fladt indlæg og blot en inderside på.

Magnus Elkjær havde inden bragt os på 2-0 efter et par skudfinter i feltet og sikker afslutning. Havde kampen endt 10-3, kunne ingen have sagt noget til dette, men de lokale og trofaste støtter på Låstrup Stadion måtte tage til takke med kampens 5 mål. Jannick Thorsager blev kampens spiller tæt forfulgt af Henry Elkjær. Hele holdet fortjener stor ros, og glæden ved sejren var efterfølgende ikke til at tage fejl af.