Træls nederlag til NUGF

Det var en ærgerlig NUGF-træner Kurt Mogensen, der sent tirsdag aften sendte denne kommentar til NUGF’s kamp mod Aars IK:

“Øw øw, to gange i streg fik vi ikke maximalt udbytte af vores gode fodboldspil.

Sidste weekend på en dum personlig fejl, og i dag kunne vi fortjent have lukket kampen 13. min. før tid, da Filip Jakaj fik fremtvunget ét straffespark ved 1 – 1. Andreas Højgaard brændte desværre, og tre minutter senere lå den nede i kassen til ufortjent 1 – 2 til Aars. Derefter blev det til tre angreb, uden at vi fik scoret, og i overtiden fik de på en kontra scoret til kampens resultat 1 – 3.

Mads Stensgaard (th) scorede for NUGF. Arkivfoto.

Mads Stensgaard bragte os i front i det 37. min., og den holdt til halvleg i en lige 1. halvleg. Aske Kay fik en 10. min. udvisning med fire minutter tilbage af 1. halvleg, og 2. halvleg var kun 3 min. gammel, da Aars i deres overtals situation kom på 1 – 1.

2. halvleg blev virkelig på vores præmisser, indtil vi 13. min. før tid brændte det straffespark, og den gav spillerne en spand kold vand, som vi desværre ikke rigtig kom os over.

Men igen en kamp, der gør ondt, fordi vi ikke får lukket vores kampe. Men vi er på hesten igen på lørdag, hvor vi har et utroligt vigtig lokal opgør på VFF anlæg.”