Mønsted og Tjele Vest Sport delte point

Det gode vejr havde lokket mange tilskuere til Mønsted Stadion fredag aften, men de fleste gik nok lidt skuffede hjem efter dommer Jan Dahls sidste fløjt, da måltavlen viste 2-2. Ikke fordi Mønsted havde fortjent mere, men vel mere fordi det vart top mod bund, og næsen nok var sat op efter alle 3 point. Sådan skulle de ikke gå, og 2-2 må siges at være et retfærdigt resultat, for ingen af holdene viste skræmmende styrke med hensyn til at skabe chancer.

Til gengæld var begge hold uhyre effektive, når chancen endelig bød sig. Det gjorde den første gang til Mønsted efter 40 minuters spil, da Martin Harritz med en præcis aflevering fandt Kasper Henriksen fri i feltet. Den chance lod måltyven ikke gå fra sig. Det var stort set også det eneste opløftende i en rodet 1. halvleg, hvor gæsternes bedste muligheder var en række hjørnespark, der blev headet over mål.

Kasper Henriksen (målscorer til 1-0) og Tjele-målmand, der stod en fin kamp.

Efter pausen var det gæsterne, der var mest på bolden, og efter et kvarter kom udligningen efter en bolderobring på Mønsteds banehalvdel og et hurtigt indlæg. Herefter havde Tjele fat i kampen, og 5 minutter senere måtte Gustav Jønsson hive en flot fodparade frem efter et hovedstød. Mønsted prøvede med lange bolde frem til de hurtige angribere, men gæsternes målmand var vågen og kom flere gange ud af feltet og fik sparket væk.

Mønsted var sjældne gæster tæt på gæsternes mål, men i det 70. minut var indskiftede Malthe Jønsson hurtigst i en duel i højre side, og hans indlæg headede Nicklas Lausen i mål til 2-1. Det var dog stadig Tjele, der havde mest styr på spillet, og udligningen kom med 8 minutter igen på et godt skud. Mere blev det ikke til, bortset fra et gult kort til Mønsteds Malthe Jønsson i det. 88. minut.

Mønsted-træner Niels Christiansen har denne kommentar til aftenens kamp:

• Jeg er vel lidt skuffet – mest fordi vi har svært ved at finde vores spil og få noget sat sammen. Der er ikke noget at sætte på fight og indstilling, men det blev til noget sparkeri og lods fremad banen. Men i morgen er jeg nok tilfreds med det ene point.