Så var der endelig bingo

Sådan lød indledningen til Kurt Mogensens referat fra Nørremarkens første sejr i sæsonen. Den kom mod oprykkerkollegaerne fra Viborg FF og lød på 2-1. Læs Kurt’s kommentar her:

“På en dag, hvor vi i løbet af 1. halvleg var mest på spillet, dog uden at overhovedet at være målfarlig, var det VFF’ erne, der kom i front i det 33. min, hvor vi bliv fanget i en omstilling, og den føring holdte til halvleg.

En dybere snak omkring manglende kvalitet på vores boldomgang og manglende kvalitet på den sidste tredjedel fik holdet op i gear. Vi var meget skarpere og meget mere direkte i anden halvleg, og jagten på sejr gik ind, da vi gik over til tremands forsvar og smed Lasse Granfeldt på kanten og to på toppen.

Jens Jakob Lange (tv) udlignede til 1-1. Arkivfoto.

I det 29. min i 2. halvleg kom så udligningen, da Jens Jakob Lange fortjent udlignede til 1 – 1. Med 8. min tilbage kom forløsningen så, da Mads Stensgaard var på pletten til stor jubel til 2 – 1. Men VFF havde i slutfasen, tre – fire store chancer, som målmand Ulrik Pedersen tog sig af, og Oskar Hjorth fik afværget, da vi var kommet for langt tilbage at stå.

Efter to kampe med kun ét point var det en stor forløsning at hente tre vigtige point i lokalopgøret, hvor spillet ikke var af samme gode kvalitet som de foregående kampe. Nu er håbet, at vi kan begynde at kigge opad i tabellen efter sæsonens første sejr.

Næste kamp er tirsdag d. 3. maj i Bjerringbro.”