Medvind for Sparkær

Der var på flere måder medvind for Sparkærs serie 3 i denne weekend. 2-0 sejren i Glyngøre over Sallingsund FC blev skabt med en kraftig vind i ryggen i 1. halvleg, hvor begge mål faldt. Samtidig spillede både Mønsted, Borup og ØK uafgjort – tre hold, der ligesom Sparkær har et mål om Top 3.

Lørdagens kamp blev en af de mere vanskelige for topholdet, der på dagen var udfordret af nogle afbud, men samtidig beviste at bredden i truppen er til stede. Alle tre indskiftere kom da også i spil allerede i pausen af forskellige årsager, og de gjorde det godt. Målmandsposten blev denne gang passet af Anders Holm, der med to-tre fine indgreb var med til at holde ukrainerne fra fadet.

Allerede i kampens første minut bragte Mads Trærup Johansen Sparkær i front, da han fra en spids vinkel sparkede en ripost i mål, efter at Oliver Andersen havde ramt stoplen. Minuttet efter var Kasper Møller tæt på 2-0 med et stolpeskud, og der blev i det hele taget skabt flere muligheder i medvinden i 1. halvleg.

Sparkærs anfører Oliver Andersen (th) var involveret i begge Sparkærs mål.

Målet til 2-0 var et selvmål. Oliver Andersen sendte et højt indlæg, som snittede en SFC-forsvarers hårtop og gik over målmanden og i mål.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der var toneangivende og trykkede Sparkær tilbage på banen, uden at de skabte de helt store chancer.

• Det var vores 1. halvleg, som godt kunne have givet et par mål mere, hvis vi havde været lidt skarpere. I 2. halvleg fik vi vist, at vi kan stå imod et pres, og der blev brugt de kræfter, der skulle til. Sallingsund spillede godt og koncentreret denne gang uden at få kort, og jeg vil sige, at det er det hold, der indtil nu har trykket os mest, og de giver ikke op. Men godt at kunne vinde sådan en kamp med en fantastisk dommer, som havde helt styr på kampen, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk dagen derpå.

Anders Holm var en sikker sidste skanse for Sparkær.

Nu venter et par uhyre spændende kampe – først hjemme fredag mod Borup og derefter ude mod Mønsted. Her må Sparkær undvære Alexander Møller og Mads Trærup Johansen, der mandag drager på en 5 ugers rejse til USA. Til gengæld vender Daniel Brøns og Nicolaj Broch Andersen tilbage.