Så lykkedes for Feldborg/Haderup

Det går den rigtige vej for de gule fra Feldborg lige nu. Efter tre indledende nederlag blev det i sidste weekend til 0-0 mod MorsØ, og lørdag tog FHIF-erne så til Thisted og hentede en fortjent 3-1 sejr.

Hjemmeholdet var i gavehumør efter et kvarter med et selvmål, og den stilling holdt til pausen. Fra starten af 2. halvleg blev Anders Vestergaard Kristensen skiftet ind, og blot fire minutter senere havde han øget til 2-0, da han køligt sparkede bolden ind. Den stilling holdt dog kun i 20 minutter, da målmand Sebastian Sandgaard fik fumlet bolden i eget net.

Det slog dog ikke FHIF-erne ud, og med 10 minutter igen slog Joachim Henriksen sejren fast. Det var en opløftende indsats på en dag, hvor fire stamspillere var ude, men de unge afløsere gjorde det fantastisk iflg. træner Claus Højgaard:

• Jeg er simpelthen stolt af gutterne, især de unge, der kommer ind og tager over. Vi kørte videre på gejsten fra kampen mod Morsø, og alle mand skal have ros for fight og indsats. Og tilmed spiller vi rigtig god fodbold i perioder, så jeg er meget tilfreds med holdet, fortæller Claus Højgaard til fjendscup.dk.

Fire point i de to seneste kampe giver mod på mere, og kommer der tre mere mod Struer/Humlum på lørdag, ser det rigtig godt ud.