Løgstrup har kurs mod serie 3

Det er svært at se, hvem der skal stoppe genopstandne Løgstrup G&IF i serie 4. Fem kampe er spillet, og de er alle vundet med ret sikre cifre bortset fra en enkelt. Målscoren på 16-2 fortæller vel alt.

Lørdag gik det ud over Viborg B67 på deres hjemmebane, som iflg. træner Steffen Aaby ikke var et græstæppe til poleret fodbold. Men det forhindrede ikke LGIF-erne i at levere en rigtig solid præstation, som udmøntede sig en en sikker 3-0 sejr.

Steffen Aaby har gang i noget godt i Løgstrup.

Marcus Larsson var hurtig på aftrækkeren og bragte Løgstrup foran efter bare 9 minutter, og Gustav Kjær Bertelsen sørgede for en 2-0 føring kort før pausen. Proppen blev sat i af kampens spiller Frank Tylstrup i det 57. minut, og den føring kom aldrig for alvor i fare. Tylstrup, der binder forsvaret sammen var rykket frem til en dødbold, som han headede i mål.

• Det var ikke nogen prangende kamp, men vi vinder på vores fight og kynisme foran mål. Vi gav stort set ikke noget væk, og de havde en afslutning på mål, som vores målmand tog sig af, fortæller træner Steffen Aaby, der så rutinerede Frank Tylstrup som kampens spiller.