Favoritsejre i Pulje 2

Dagens første kamp i puljen var lokalopgøret mellem Sparkær og Stoholm. Vores redkationssekretær Anders L. Jakobsen havde for vel første gang i denne turnerings historie gjort Sparkær til favoritter mod hjerteklubben. Og man må sige, at manden har forstand på fodbold, for værterne satte Stoholm på plads med en stensikker 6-0 sejr, der burde have været større.

Sparkær gav debut til målmand Steffen Berg, der er kommet til fra Viborg FF. Han havde ikke meget at se til, men viste fin placeringsevne i feltet og gode udspark.

Sparkær lagde pres på fra start og havde et par stolpeskud, inden det gik galt for Stoholm fra det 10. til 18. minut, hvor først Oliver Andersen, så Kasper Møller og igen Oliver Andersen gjorde det til 3-0. Så løb Sparkær ind i to gule kort efter 22 og 25 min. Først til Mikkel Mackenhauer og derefter Daniel Brøns, og det gav Stoholm lidt luft og deres eneste reelle chance i kampen.

Efter pausen lukkede to hurtige mål af Daniel Brøns og Kasper Møller helt kampen, inden det blev 6-0, da et indlæg fra Oliver Andersen ramte Rasmus Christensen og snød målmanden og gik i mål.

Stoholms eneste alvorlige chance i kampen. Bolden sniger sig lige udenom stolpen i 1. halvleg.

Sparkær-træner Poul Vistisen var tilbage fra ferie og meget tilfreds med det, han så:

• Vi vinder sikkert i dag med godt spil, fart og godt pasningsspil. Masser af bevægelse fik Stoholm til at løbe mange meter fra start til slut. 6-0 var ikke et mål for meget. Nu ser vi frem til kampen mod NUGF på tirsdag aften. Det plejer at være tætte og jævnbyrdige kampe, vi giver hinanden.

Stoholm-træner Lasse toft Andersen havde denne kommentar:

• Hård kamp som bliver afgjort fra det 10.-20. minut, hvor vi kommer bagud 0-3. Vi kan ikke modstå deres hårde og fysiske pres. Der kommer lidt ro på, da Sparkær får to gule kort oven i hinanden, som vi desværre ikke får udnyttet. 2. halvleg ligner lidt første, hvor de hurtigt kommer på 4-0, og det tager det sidste af pusten fra os. Det ender fortjent 6-0.

Den anden kamp mellem NUGF og Løgstrup var der knap så megen gang i. Nørremarken kom tidligt foran med 1-0 ved Lasse Just, og det blev også slutresultatet. Vi lader de to trænere fortælle deres oplevelse af kampen.

Steffen Aaby, Løgstrup-træner:

• En kamp hvor vi kommer godt fra start og lægger et fint tryk på NUGF. Desværre blev en opspilsfejl dyr, men vi arbejdede os tilbage og var specielt farlig på dødbolde. Hvis marginalerne havde været med os, havde vi også scoret. På en dag, hvor rigtig mange spillede ude af position og mod et serie 2 hold, så er jeg rigtig godt tilfreds med indsatsen. Sejren kan der ikke siges noget til.

Rasmus Dudeck, der normalt gør sig på Løgstrups andethold, var indkaldt til dagens kamp, og gjorde fint fyldest på midtbanen. Tv. AndreaS Højgaard, NUGF.

NUGF-træner Kristian Skovborg Andersen:

• Endnu engang var vi i fuld kontrol gennem hele kampen. Lasse Just scorede efter 6 min. efter flot assist fra Nikolaj Kamuk. I løbet af første halvleg havde vi flere gode muligheder for at score flere mål. Mange gode gennemspillede angreb, men skarpheden manglede til sidst. Bolden kom dog ind 2 min. før pausen, men der blev dømt off-side. Andreas Højgaard havde en friløber, men blev hægtet bagfra, hvor han var i direkte løb mod mål, men dommerens fløjte var tavs. Efter pausen var kampbilledet lidt det samme. Løgstrup var kun farlige på dødbolde, hvor de to gange ramte træværket. Til sidst i kampen havde Jacob Winther en kæmpe chance, men bolden ville bare ikke ind.