Thriller Thuesday med spænding i Pulje 1

Mønsted kom for alvor tilbage i turneringen efter lørdagens 4-1 sejr over Borup. Det så eller sort ud for et af favoritterne efter det indledende nederlag til Skals torsdag, og med afbud og skader var humøret ikke højt hos de røde inden kampen.

Nicklas Lausen satte gang i Mønsted med målet til 2-1. Bagved Mads Langhoff-Jensen, Martin Egsgaard og dommer Morten Sevelsted.

Men de viste høj moral. Kom bagud 0-1, men endte kampen totalt i 2. halvleg og vandt fortjent. Dermed har de deres skæbne i egne hænder på tirsdag, hvor FHIF venter. Uafgjort kan være nok, men et nederlag sender Mønsted ud af slutspillet.

Borup kom bedst ud og havde et par gode muligheder, inden Magnus Elkjær scorede til 1-0 efter 17. min.  Mønsted svarede dog hurtigt igen ved Martin Harritz efter 25. min., og 1-1 var pausestillingen.

2. halvleg sad Mønsted på og scorede tre gange. Først fulgte Nicklas Lausen godt op på et indlæg fra højre og scorede til 2-1 i det 50. min. Fem minutter senere var Keven Pedersen på plette til 3-1, og i det 60. minut loppede Mads Langhoff bolden over August Mathiesen i Borup-målet til 4-1.

Mønsteds Mads Langhoff-Jensen (10) lopper bolden over August Mathiesen til 4-1.

Mønsteds trænerduo Kim Kirkeby og Niels Christiansen havde denne kommentar:

• Igen en ny bagkæde, men i dag får vi kæmpet os flot tilbage i kampen. Vi løber ind i et par skader, men gode indhop gør at vi holder niveauet flot. Vi får spillet meget bedre organiseret end mod Skals og får sat nogle fine angreb sammen. vi må hjem og gøre status på skaderne og se, hvem der er klar til sidste gruppekamp.

Borup-siden havde denne kommentar:

• Vi har nogle store chancer og gode muligheder i første halvleg, men efter pausen sejler vores forsvar.

Puljens anden kamp mellem Skals og Feldborg/Haderup endte med stor dramatik i slutfasen, da både Rasmus Øvad fra skals fik gult og Jens Lago fra FHIF i samme sekvens så rødt. Iflg. dommer Morten Sevelsted stod Lago også til gult, men en række ukvemsord ændrede gult til direkte rødt. Det betyder, at de gules ellers farlige angriber ikke kan spille med tirsdag iflg. turneringsreglerne.

Jens Lago, FHIF (nr. 10) får her det røde kort af dommer Morten Sevelsted (JS-dommer). Th. Dobbelt målscorer for Skals Lasse Broberg.

Kampen var en lige affære, indtil Skals’ erfarne målræv Lasse Broberg med to mål i det 45. og 60. min. afgjorde kampen. Vi har ikke mange kommentarer fra FHIF-træner Claus Højgaard, der skriver:

• En OK kamp, men man skal jo score mål for at vinde. Så vi skal arbejde på at score mål, for chancer har vi nok af.

Skals-træner Thomas Christoffersen har denne kommentar:

• Rodet 1. halvleg var en god gang indianerfodbold, hvor det gik for hurtigt for begge hold. Mere rolig 2. halvleg, hvor vi scorer til 1-0 på et forsvarskoks. Derfra havde vi god kontrol og lukker til 2-0 10 min. før tid.