Feldborg/Haderup gik målamok

Der var ikke megen spænding i tirsdagens kamp mellem Feldborg/Haderup og Lemming på Feldborg Savværk Arena i Feldborg. Ved pausen førte hjemmeholdet med 5-1, og den stilling blev efter pausen udbygget til slutresultat 9-3! Lucas Bertelsen var i målhumør og scorede 4 mål,  Per Julius Pedersen fulgte efter med 3 og Joachim Henriksen med 2.

• Det var alle nogle “kongemål”, der var spillet helt igennem – det ene flottere end det andet. For at sige det lige ud, så blev de spillet ud af banen. Når vi holdt vores aftale om at spille bolden ved jorden, så kunne de slet ikke følge med, og der var reelt klasseforskel, fortæller træner Claus Højgaard til fjendscup.dk.

Lucas Bertelsen (gul) var i målhumør med 4 scoringer. Arkivfoto.

Gæsterne stod kompakt i forsvaret, men det til trods så kunne de gule ofte spille sig igennem. Når FHIF-erne enkelte gange afveg fra deres gameplan, fik Lemming muligheder, og de scorede trods alt 3 fine mål iflg. Claus Højgaard. Med sejren holder Feldborg/Haderup fast i andenpladsen i puljen, og den kurs skal gerne holdes.

• Jeg har sagt til spillerne, at det er nu, hvis vi skal være med i kampen om oprykning. Det viste de også mod Lemming, hvor vi kørte i samme gear det meste af tiden. Så stor ros til spillerne – det ser godt ud lige nu, slutter Højgaard.

Næste kamp er ude mod Sjørslev/Demstrup, som blev slået med 4-2 i den omvendte kamp.