Hersom/Bjerregrav smed 2 point på Liseborg

For topholdet fra Bjerregrav lignede det en overkommelig opgave, da de lørdag tog til Liseborg for at møde Søndermarken. Kampen viste dog noget helt andet. Læs træner Rasmus Mouritsen’s kommentar her:

“HBI var lørdag eftermiddag en tur på Liseborg for at møde Søndermarken, og det blev lidt en rodet kamp fra HBI’s side. Der var 3 debutanter med, som alle viste sig fint frem, men et par skader allerede i første halvleg gjorde også, at der hurtigt blev brug for alle mand, og det blev måske lidt mere rodet derfra.

HBI startede ellers kampen bedst og sad på det hele og kom tidligt foran på mål af Kristan Garsdal. Vi kunne sagtens have gjort det til både 2- og 3-0 det første kvarte og reelt have lukket kampen der. Men som første halvleg skred frem, kom Søndermarken bedre med, og jeg synes, vi inviterede dem ind i kampen ved at lave alt for mange fejl og spillede alt for ukoncentreret og udisciplineret.

Det kan man ikke tillade sig i denne pulje, og Søndermarken får fortjent udlignet i starten af anden halvleg. Begge hold brænder et straffespark i anden halvleg, og selvom vi kunne have scoret i anden halvleg og reelt have lukket kampen det første kvarter af kampen, så synes jeg faktisk, Søndermarken var bedst resten af kampen, De får skabt lige så mange chancer som os, og uafgjort er måske fair nok, men skulle der have været en vinder, så synes jeg egentlig det skulle have været Søndermarken, da de ville det mest og spillede en fin sidste time.

Nu har vi heldigvis en normal træningsuge, og så venter en spændende hjemmekamp på lørdag mod Mønsted, som virkelig er kommet godt efter det, siden vi vandt derude sidst.”