Feldborg/Haderup i ny uafgjort kamp

Feldborg/Haderup-anfører Rene Bjerg Simonsen har sendt os denne beretning fra tirsdagens kamp i Feldborg, der endte 2-2

“Allerede efter et kvarter var vi foran 2-0, og havde fået en regulær drømmestart. Først en bolderobring på midten, perfekt dybdeaflevering af Rasmus Lago og til sidst en iskold afslutning af Sebastian Kristensen gav 1-0.

2-0 blev det ved Rasmus Lago på straffespark, som vi fik efter en tilfældighed. Jeg sender et halvsløjt indlæg i feltet, som en Skals-spiller kommer til at tæmme med armen. De berømte marginaler så ud til at være med os.

Min kæreste havde inden kampen kommenteret på, at det ikke er mange mål, Lago har lavet i år. Det pointerede jeg naturligvis overfor ham inden kampen. Det gav en chockeffekt, som udmøntede sig i en assist og en scoring. Tak til Mona for det ekstra brændstof!

Rasmus Lago med både mål og assist. Arkivfoto Fjends Cup.

Desværre gav vi selv et mål væk efter en halv time, hvor vores opspil kiksede. 2-1 ved pausen var dog trods alt tilfredsstillende.

Anden halvleg blev mere overlevelse for os. Vi forsøgte at stå kompakt, og samtidig jagte muligheden for et ekstra mål på kontraangreb. Halvlegen bød på masser af dueller, clearinger og skæve afleveringer. Ikke den kønneste kamp vi har spillet i år. Et par gode chancer blev det til, men desværre lykkedes det os ikke at lukke kampen med 3-1.

Og bedst som det lignede at missionen lykkedes, fik Skals sendt en bold ind i feltet, som deres angriber flot styrede ind i nærmeste målhjørne. Suk.. Set over en hel kamp var det sikkert et meget fair resultat – men for anden kamp i træk havde vi mere følelsen af at have tabt 2 point, end vundet 1.

Vores to kampe mod Skals har givet 4 point, og det ville vi have solgt det for før turneringsstart. Skals leverer en rigtigt god gang fodbold, ligesom vi kender dem fra FjendsCup.

Så det vil overraske mig meget, hvis ikke de kravler opad i tabellen inden den lukker. Vi ser frem til at mødes igen til FjendsCup, og vi ser fortsat gerne at Skals udråbes som favoritter… 🙂