Snæver Mønsted-sejr i lokalopgør

Mønsted måtte igen arbejde for sejren – denne gang i naboopgøret mod Stoholm på Mønsted Stadion tirsdag aften. 3-2 endte kampen efter Mønsted-føring på 2-0, og igen var der gang i målscoringen i slutningen af kampen.

• Ja, det er ved at blive en dårlig vane med alle de mål i slutfasen af kampene, men heldigvis fik det ikke betydning denne gang, fortæller træner Jacob Sørensen til fjendscup.dk dagen derpå.

Stoholm havde deres muligheder før pausen, men det var Kasper Henriksen, der bragte Mønsted i front efter en halv time efter på forarbejde af fra Andreas Lütken Eriksen, og det blev også 2-0 et kvarter ind i 2.halvleg ved Mads Langhoff-Jensen – igen efter oplæg af Eriksen.

Mads Langhoff-Jensen var igen på pletten for Mønsted. Th. Kasper Henriksen og bagved Andreas Lütken Eriksen, der var oplægger til to mål. Arkivfoto.

Målfarlige Nicolaj Christensen skabte spænding med en reducering med 10 minutter igen, men Martin Harritz scorede til 3-1 i slutminutterne, inden Stoholms spillende træner Jesper Lindegaard reducerede direkte på frispark.

• Jeg må erkende, at det var et godt resultat for os, og at resultatet var bedre end spillet. Stoholm spiller klogt, og med rutinerede Morten Gorth og Jesper Lindegaard på midten er de svære at bryde ned. Jeg synes dog, at vores sejr kan forsvares, da vi har flere chancer en dem. Vi har nu fået 15 ud af 21 point, og det er vi meget tilfredse med, lød det fra Jacob Sørensen.