Feldborg/Haderup-spillerne mandede sig op

Efter nogle sløje kampe, hvor andenpladsen og playoff var ved at smuldre for de gule, satte de tingene på plads lørdag med en 4-1 sejr over allerede oprykkede Kjellerup. Dermed skal spillerne i kamp igen på lørdag mod Holstebro, og en sejr her sender dem i den endelige oprykningskamp ude mod Ringkøbing ugen efter.

Jens Lago åbnede scoringen allerede efter 3 min. Arkivfoto.

Lørdagens kamp på Feldborg Savværk Arena blev underholdende lige fra starten, da Jens Lago allerede efter 3 min. bragte hjemmeholdet foran 1-0. Det blev 2-0 efter en halv time ved Lasse Hagen Schmidt og 3-0 ved Per Julius Pedersen, inden gæsterne fik reduceret kort før pausen.

• Der var knald på fra starten, og de to hold stod godt til hinanden og ville spille fodbold modsat dem, vi har mødt i de seneste kampe. Jeg synes, vi kom tilbage på det niveau, jeg ved, vi kan spille, og taktikken blev hold til punkt og prikke i dag, fortæller træner Claus Højgaard.

Efter pausen pressede gæsterne på, men FHIF-bagkæden stod godt, og afviste angrebene. Kampen bølgede frem og tilbage, men da Joachim Henriksen øgede til 4-1 i det 54. minut gik dampen af Kjellerup-spillerne.

• Kjellerup var gode, og ved 2-0 havde de en kæmpe mulighed for at reducere, og da de så fik reduceret til 3-1, fik de gejst igen, og kampen var ikke afgjort. Men vi håndterede det rigtigt i dag, og så lavede vi nogle kanon flotte mål, og det var fedt at se, slutter Højgaard, der nu ser frem til oprykningskampene – forhåbentlig to af slagsen.