Feldorg/Haderup blev blæst ud på “Tangen”

FHIF-erne kom i bogstaveligt forstand i stormvejr lørdag på Harboøre Stadion, da hjemmeholdet Team Tangen vandt med hele 5-1. Det var de gules tredje nederlag i træk, og det er sgu ikke sjovt, som træner Claus Højgaard formulerer det.

• “Vi kom aldrig derop”, hvis man kan sige det sådan, for vi var slet ikke klar fra start. Og så møder vi igen nogle store stærke fyre, som vi ikke rigtig kan håndtere, så det er noget, vi skal til at kunne klare, fortæller Højgaard til fjendscup.dk.

FHIF-erne skal til at finde ud af, hvordan de får lukket af og sat gang i målscoringen. Arkivfoto.

Han fandt dog lidt opløftende i de sidste 15 minuter af 1. halvleg og tilsvarende første af 2. halvleg, men det var nok engang stolpe ud, da både stolpe og overligger forhindrede en FHIF-scoring. Hjemmeholdet var kommet foran efter kun 8 min. på et “kludemål” og 2-0 i det 44. minut, men et selvmål gjorde det til 2-1 ved pausen.

• Da vi ikke får scoret på vore chancer, falder vi totalt sammen , og de scorer 3 mål i de sidste 10 minutter. Nu må jeg tilbage på tegnebrættet og finde ud af, hvordan vi får sat en prop i, og så håber jeg, at vi bliver tilsmilet af lidt held, for det har vi godt nok ikke haft meget af i de tre første kampe, slutter Højgaard, der ellers et godt tilfreds med træningsindsatsen, hvor der er fin opbakning og gået til den.

Det held skal gerne komme i næste kamp allerede Skærtorsdag hjemme mod MorsØ.