ØK slår Højslev St. i Ligaen

Lørdag var der endnu en kamp i Vinkel Bioenergi Liga, da naboerne fra Højslev St. og ØK tørnede sammen på Højslev Stadion. Vores udsendte reporter Joan Skovgård fra ØK giver denne beskrivelse af kampen, som ØK vandt 5-1 og som indeholdt hele fire gule kort – to til hvert hold:

“Det var en tynd kop te med de kort. Men ØK’s sejr kunne der ikke stilles spørgsmål ved. Første mål: Rune Skovgård lægger en aflevering til fætter Rasmus, der i første omgang halvkikser og rammer en modstander. Bolden springer tilbage til Rasmus, der i andet forsøg kanonerer bolden i mål på en helflugter.

ØK’s Martin Jørgensen (nr. 14) blev skiftet ind i det 73. minut, og han kvitterede med to mål i det 85. og 86. minut. Foto Joan Skovgård.

Mathias Brammer’s mål til 0-2 var efter lidt klumpspil foran målet, og det  3. mål et frispark til højre for målfeltet. Rune Skovgård afleverer skråt tilbage til Thomas Ramsdal, der flugter i mål. Jonas Snogdal får gult, og kort efter scorer Højslev deres eneste mål i kampen ved Mads Hansen. Kort efter får Rasmus Skov også gult, og ØK må spille resten af halvlegen med 9 mand.

Selvom Højslev får 2 gule kort i begyndelsen af 2. halvleg, og ØK sidder totalt på kampen, er det først i slutminutterne, at ØK får lukket kampen, da indskiftede Martin Jørgensen finder netmaskerne to gange. En fortjent sejr under vanskelige vejrforhold på en meget blæsende dag.”