Festen fes ud for Nørremarken

Efter den flotte sejr over Bjerringbro i tirsdags var der lagt op til mere fredag aften hjemme mod Hornbæk, men med træner Kurt Mogensens ord, så fes festen ud. Han skriver til fjendscup.dk:

“Festen der fes’ ud – Efter den flotte kamp og præstation i Bjerringbro for tre dage siden, var der lagt i kakkelovnen til atter tre point. Men sådan gik det langt fra på en dag, hvor intet spil hang sammen, og det var endda over samtlige 90. min. Så på bagkant skal vi være tilfreds med at holde distancen til Hornbæk, som var dagens modstander.

En første halvleg, hvor vi var mest på bolden, men de kreative løsninger udeblev, og lysten til at løbe de ekstra meter var og blev en mangelvare. Men Andreas Højgaard var vores redningsmand sammen med vores klasse keeper Martin Hald. Andreas Højgaard, da han snød 5 modstandere i en telefonboks og scorede til 1 – 0 midt i 1. halvleg, som var halvlegsresultat.

Andreas Højgaard (tv) scorede til 1-0. Arkivfoto

2. halvleg blev spillemæssigt ikke meget bedre, og efter 12. min. fik Hornbæk udlignet. Begge hold var fattige på store chancer – Dog var NUGF ved at smide det hele til sidst i kampen, men vores dygtige keeper Martin Hald havde en klasseredning i en situation, hvor Hornbæk fik skabt en dobbelt chance.

Vi kan selvfølgelig ikke være tilfreds med 1 point mod måske puljens dårligste hold – men på dagen må vi lægge os fladt ned og være tilfreds, da de fleste var rundt på lægterne og sælge billetter i løbet af kampen – billetter som efterfølgende blev refunderet.

Men ser vi over de sidste to kampe, så kan vi vel godt være tilfreds med 4 point på tavlen og er egentlig godt med, nu hvor turneringen vender og gør status. 2 sejre 3 uafgjort og 2 nederlag er vel godkendt som oprykker, vil jeg mene.”