Flot spil af Feldborg/Haderup var ikke nok

Mandag aften tog de gule fra Feldborg til Kjellerup for at afvikle den absolutte topkamp i puljen. Begge hold havde vundet de 6 første kampe, og skulle afgøre, hvem der skulle ende første halvdel af turneringen på førstepladsen. Det blev hjemmeholdet, der var godt forstærket med DS-spillere (de må bruge 3 under 21 år), men på trods af det var gæsterne mindst ligeværdige i en god fodboldkamp på kunstgræsset.

• Det var det bedste, vi har spillet i efteråret, og på den baggrund sidder jeg tilbage med en ærgerlig fornemmelse. For vi spillede fantastisk godt, og fik dem til at løbe efter os, men de var sgu effektive og kyniske, når de fik chancen modsat os. De havde 4 chancer og scorede 3 mål, så det siger lidt om det, fortæller træner Claus Højgaard dagen derpå.

FHIF-erne fik ellers en perfekt start på kampen med et mål af Lucas Bertelsen allerede i det 2. minut på oplæg af Jens Lago, men Kjellerup udlignede allerede i det 9. minut. Den stilling holdt til pausen, men kort ind i 2. halvleg kom Kjellerup foran 2-1 på et mål, hvor off-sidefælden kiksede. Målet til 3-1 blev sat ind kort før slutfløjt.

Jonas Henriksen fik fidusbamsen med hjem. Foto: FHIF

Inden da havde FHIF-erne haft flere muligheder, men manglede marginalerne – også i forhold til dommerkendelserne iflg. Claus Højgaard. Blandt andet havde han gerne set et gult kort til hjemmeholdet, da Jens Lago blev “savet over” uden for feltet på vej mod mål og et straffespark til Joachim Henriksen for at voldsomt skub i ryggen. I øvrigt havde Kjellerup-spillerne et godt øje til Jens Lago, som de hev og sled så meget i, at både trøje og short havde ændret størrelse i løbet af kampen.

• Han dømte egentlig en fin kamp, men jeg synes altså, at det blev afgørende med de to nævnte manglende kendelser til os. Men vi fik vist, at vi var gode, og jeg nød faktisk at se på det udefra. Det var en god oplevelse! Vi kom ikke for at forsvare men for spille fremad banen, så jeg synes faktisk, at det er misvisende, at vi taber den kamp. Vi må videre, og 6 sejre i de første 7 kampe er godkendt, men vi skal holde skruen i vandet og ikke undervurdere bundholdet fra Lemming, som er næste modstander, slutter Højgaard.

Den kamp spilles i Feldborg tirsdag den 18. september kl. 19.00.