Uhre og Løgstrup drøner videre med storsejre

Løgstrup fortsætter med at storsejre, og lørdag gik det ud over KVIK/Aalestrup, der blev sendt hjem med et nederlag på 0-8. Læs træner Steffen Aaby’s kommentar:

“Lørdag eftermiddag var der igen fodbold på Seier Park. KVIK/Aalestrup var gæsterne, og lad os sige det med det samme. De fik en hård dag i Løgstrup. Kravet var en sejr for Løgstrup holdet. Intet andet kunne bruges. Holdet var lidt afbudsramt ift. storsejren i sidste weekend, men det var til tider svært at se. KVIK kom med en gameplan der hed at stå dybt og håbe på kontraer.

Løgstrup var spilstyrende fra start og tilspillede sig et par store chancer, men de blev desværre ikke udnyttet, så der skulle gå 16 minutter, inden føringen kom. Et opspil gennem midten sendte Gustav Bertelsen i dybden, der resolut sparkede bolden i kassen. 12 minutter senere blev det 2-0, efter en KVIK spiller sparkede et indlæg fra Jonas Bach i eget mål.

Sebastian Uhre (tv) er gået i front på topscorerlisten, og scorede lørdag 4 mål. Arkivfoto.

I det 41. minut ville Sebastian Uhre også lege med, og så hed det 3-0 ved pausen. Den blev brugt på at snakke om at holde tempoet og få lukket kampen endegyldigt. Spillerne havde hørt efter, for allerede efter 5 minutter gjorde Sebastian Uhre det til 4-0 efter et flot oplæg af Steffen Albrektsen, der havde afdriblet 2-3 mand inden. 5-0 blev det ved Lukas Skals, der kronede sin debut med et flot mål. Inden denne scoring burde der være scoret 3-4 mål yderligere.

Spillet flød virkelig flot, og der var masser af chancer, og efter  70 minutter blev det 6-0. Igen ved Sebastian Uhre der kombinerede flot med Gustav Bertelsen for til sidst at afdrible målmanden. Fem minutter senere gjorde Rasmus Dudeck det til 7-0, da han klogt placerede bolden ude ved venstre stolpe på et spark lige uden for feltet. Sebastian Uhre rundede kampen af med sin fjerde scoring til slutresultatet 8-0.

Igen en mere end sikker sejr, og igen virkelig flot spil. Nu bliver det spændende i næste weekend, hvor vi skal på besøg i Ulbjerg til et vaske ægte topbrag. Nævnes skal det også, at dagen gav debut til målscorer Lukas Skals og Rasmus Andie, der begge har startet senior karrieren her efter sommerferien.”