Forårets bedste af Feldborg/Haderup

FHIF-erne tog torsdag aften en markant revanche efter forårets indledende 1-2 nederlag i Borbjerg og sendte gæsterne hjem med et 0-4 nederlag i bagagen. Sejren kom efter forårets bedste præstation af de gule, der nu har vundet fire gange i træk og indtager en 3. plads i puljen.

• Det var fedt at overvære i dag. Vi tog inden kampen en god snak om, hvordan vi skulle tackle Borbjerg, ikke mindst Eddie Jakobsen, som er deres afgørende spiller. Det lykkedes til fulde, og så var der ikke meget i dem. Han fik kun en enkelt chance ved stillingen 3-0, men den tog Sebastian Sandgaard sig fornemt af, fortæller træner Claus Højgaard, der til dagens kamp havde rykket Rene Bjerg Simonsen ned i midterforsvaret sammen med Lasse Jensen, og de udgjorde en stærk midterakse.

Joachim Henriksen havde tre store muligheder i kampens start, men endte med at score til 4-0 efter pausen. Arkivfoto.

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og Joachim Henriksen havde indenfor de første 3 minutter 3 kæmpe chancer for at bringe FHIF foran, men manglende skarphed og dygtig målmandsspil forhindrede det. Der gik dog ikke længe (8. min.) før målfarlige Jens Lago var på pletten til 1-0 assisteret af Joachim Henriksen, og i det 25. min. gjorde Per Julius Pedersen det til 2-0, inden Jens Lago sørgede for en 3-0 føring i det 39. minut.

Efter pausen kom der gang i indskiftningerne hos hjemmeholdet, efter at Joachim Henriksen havde scoret til 4-0 i det 52. minut.

• Det var en fornøjelse at se, hvordan tingene lykkedes. Forsvaret tog ingen chancer og sparkede væk, men så snart, vi nåede midten, begyndte vi at spille bolden rundt, og det er den bedste kamp, jeg har set os spille. Brdr. Lago var flyvende, og unge August Henriksen bygger hele tiden på og udvikler sig, så det bliver spændende at følge ham. Nu skal vi nyde det her, men næste lørdag skal vi til Lemvig og møde topholdet med foreløbig 3 afbud, slutter Højgaard.