Frustreret FHIF-træner efter nyt nederlag

Claus Højgaard (Feldborg/Haderup-træner) er en mand, der siger tingene ligeud, og efter lørdagens 1-4 nederlag hjemme til Lemvig, lagde han ikke skjul på sine frustrationer.

• Det er rene tossefejl, vi laver, og som giver dem målene. Allerede i det første minut vil vi sparke væk men lige ind foran mål, og så stod det 0-1. Det samme gentog sig 5 min. senere, hvor vi sparker bolden op midt på banen i stedet for ud i siderne, og så blev det 0-2, fortæller Højgaard.

Claus Højgaard. Arkivfoto

Feldborg/Haderup svarede dog hurtigt igen et par minutter senere, da Mikkel Brødbæk Stadsbjerg efter godt opspil krøllede bolden i mål. Men kort før pausen var den gal igen med fejl nr. 3, hvor en Feldborg-spiller dribler på egen banehalvdel og mister bolden, så Lemvig kan gå til pause med en 3-1 føring.

Den stilling holdt til kampens slutminutter, hvor gæsterne scorede til 1-4 på en friløber. FHIF-erne nåede at indkassere to gule kort med tre minutters mellemrum i 2. halvleg til Joachim Henriksen og Gustav Brødbæk. Trods de frustrerende fejl, kunne Højgaard dog også finde lyspunkter:

• Hvis vi luser fejlene væk, så synes jeg faktisk, at vi spiller en god kamp og spiller ligeså god fodbold, som de gør. De har bare den effektivitet, som vi mangler lige nu. Så spillemæssigt har vi været godt med i de to første kampe, og det skal være det, vi bygger videre på, og så skal vi altså have fjernet de fejl og ind med noget mere fysik, slutter Claus Højgaard.

Næste modstander er en udekamp mod Team Tangen i Harboøre på lørdag – et bundopgør, da de heller ikke har point på kontoen.