God Mønsted-indsats – ingen point

Det blev ikke i kamp nummer tre, at Mønsted fik de første point på kontoen. Det var måske heller ikke forventet, for aftenens kamp var ude mod nedrykkerne fra Højslev St., der har vundet de to første kampe stort uden at lukke mål ind. Det formåede Mønsted heller ikke, og da de grønne nettede to gange, var den kamp afgjort.

Højslev kom foran efter 10 min., da Niels Emil Madsen løb fra Mønsted-forsvaret i højre side og scorede fra en spids vinkel. Det blev 2-0 efter 16. min. ved lynhurtige Linus Beyer, der på kanten af off-side fik en friløber, som han udnyttede sikkert. Samme Beyer gjorde sig senere i kampen bemærket med nogle egoistiske afslutninger i stedet for at spille helt frie medspillere, og en svinestreg mod Kasper Henriksen, der helt uforståeligt ikke kostede noget som helst.

Morten Hvass havde flere nærkampe med Højslevs hurtige og farlige Linus Beyer. Tv. Martin Harritz.

Mønsted var ramt af afbud, og allerede efter en halv time måtte Mads Langhoff-Jensen lade sig udskifte, og i pausen gik anfører Kristian Svendsen samme vej. De unge erstatninger Sebastian Drensborg og Marcus Drejer gjorde det godt, men det var klart et handicap at undvære de to rutinerede.

Mønsted spillede egentlig godt med og turde spille bolden rundt. De havde dog svært ved at komme frem til chancer, men der kom en stor mulighed kort før pausen, da Martin Harritz spillede Nicklas Lausen fri i venstre side, men bolden røg over mål. Højslev havde også en enkelt stor chance mere før pausen, men den blev kikset tæt under mål.

Mønsted kom bedst ud til 2. halvleg, og allerede i det første minut var Martin Harritz meget tæt på, men skød lige udenom stolpen. Et mål her kunne måske have rystet hjemmeholdet, men de havde fremdeles godt styr på kampen. Mønsted spillede godt med i 2. halvleg, men det var hjemmeholdet, der kom frem til chancerne. De tog dog ofte lidt for let på tingene, samtidig med, at Mønsted-forsvaret stod godt og afværgede. Mønsted havde dog et enkelt godt tilbud efter 20 min.

Casper Drensborg indkasserer her et gult kort. Ikke så meget at sige til det. Bagerst anfører Martin Egsgaard.

Et par gule kort til Mønsted – Casper Drensborg i det 22. min. og Martin Harritz i det 43. min. gjorde ikke opgaven lettere for de røde, men de blev ved med at kæmpe for sagen trods modgangen. Træner Niels Christiansen var også tilfreds, trods nederlaget:

• Kæmpe ros til alle spillere i dag. Vi havde en klar plan, og den fulgte vi til UG. Vi møder et godt hold i dag, og det er fair nok, de vinder, men vi havde bestemt også vores chancer. Spiller vi sådan her hver gang, så kommer der snart point på kontoen.

De kommer måske på lørdag kl. 14.00, når Thisted kommer på besøg i Mønsted.