Møllers Goal-show i Højslev

Kasper Møller gik målamok torsdag aften, da Sparkær slog Højslev St. med hele 8-1 på banen i Nr. Søby. Kasper Møller var i den grad manden bag sejren med hele 6 af målene – de to sidste stod Oliver Andersen og Mads Daa Vistisen for.

Ham her – Kasper Møller – havde Højslev slet ikke styr på i aften.

Sparkær pressede på fra start og indenfor de første 3 min. havde både Daniel Brøns og Asger Fjeldsted gode forsøg. Det var dog hjemmeholdet, der kom foran 1-0 allerede i det 7. min. på en omstilling i højre side, men det var stort set også den eneste gang, de var farlige i 1. halvleg. Der gik 22. min., før udligningen kom, da Kasper Møller opfangede en bold i feltet og scorede. Efter en halv time blev der dømt straffespark til Daniel Brøns. Han tog selv sparket, men målmanden parerede, og riposten hamrede Brøns på stolpen.

Både Brøns og Kasper Møller havde gode tilbud, inden Oliver Andersen scorede til 1-2 på Frederik Andersens fine oplæg i det 37. minut. Mere blev det ikke til før pausen, selv om Sparkær satte sig på kampen i det sidste kvarter. Højslev levede mest på lange bolde, men her stod forsvaret og Steffen Berg klar.

Anden halvleg var helt og holdent på Sparkærs præmisser, og to hurtige mål i det 7. og 10. minut af Kasper Møller tog pippet fra hjemmeholdet. Inden da havde Malthe Thomsen ramt overliggeren. Så tog Sparkær-spillerne lidt for let på tingene, driblede lidt for meget, og Højslev fik en stor chance efter 20 min. Men så slog Kasper Møller til igen efter en halv time, da han rettede Malthe Thomsens langskud af, så bolden snød målmanden. Kort efter fik Højslev deres blot anden chance efter pausen, men Oliver Andersen reddede flot på målstregen.

Mads Daa Vistisen spillede stærkt i forsvaret og stod også for et oplæg til en Møller-scoring. Th. kampens udmærkede dommer fra Thy – Kristian Valgren.

Resten var envejs mod Højslev-målet. 1-6 ved Kasper Møller (76. min.), 1-7 ved Mads Daa Vistisen (82. min.), skud på overliggeren af Oliver Andersen og 1-8 ved Kasper Møller (89. min.). Højslev skabte 3 åbne chancer, mens Sparkær skabte et have af chancer med 3 stolpeskud og et brændt straffespark. Det fortæller vel alt om, at resultatet ikke var et mål for meget.

Desværre måtte tilbagevendte Asger Fjeldsted endnu engang gå tidligt ud med den gamle lårskade, efter at han holdt pause siden Fjends Cup, så han er nok tvivlsom fremadrettet. Men de, der kom ind, gjorde det igen godt, og når Sparkær lagde pres på midtbanen, havde Højslev ikke noget modsvar. Der var pausen i presset ind imellem, men det var der råd til denne aften.

Stemmefordelingen gav næsten sig selv med en mand, der scorer 6 gange. Det gav da også Kasper Møller 34 stemmer, men også Mads Daa Vistisen fik flotte 19 stemmer. Træner Poul Vistisen har denne kommentar til kampen:

• Vores gameplan sad der ikke rigtig i starten, selv om vi kom fint fra start. Først da vi trækker os lidt tilbage, og begynder at bryde deres spil, ændres kampen til vores fordel. Og så kører det ellers derudaf med flere rigtig gode gennemspillede mål og masser af chancer. Når spillerne flyttede sig for hinanden uden bold, kunne Højslev ikke være med – der var bare forskel. Nu ser jeg frem til søndagens kamp mod Borup. Her skal vi steppe op, for det bliver svært.