Hård medfart til Mønsted i serie 2 comeback

Det er 11 år siden, Mønsted sidst var i serie 2, og dagens comeback mod Nørremarken på Metropol Park i Viborg blev ikke nogen god oplevelse. 7-2 endte det med – i overkanten, men alligevel et nogenlunde retvisende billede af kampen.

Hjemmeholdet var ikke overraskende mest på bolden fra kampens start, mens Mønsted stod kompakt og levede på kontrastød. Men det holdt kun i 20 min., hvor Andreas Højgaard tog sagen i egne fødder, driblede igennem MIF-forsvaret og scorede sikkert. Inden da havde NUGF haft et hovedstød på overliggeren, men Mønsted havde også et par gode muligheder efter opspil i højre side.

Det blev 2-0 i det 28. min. efter lidt klumpspil, men allerede minuttet efter slog Mønsted kontra med en god mulighed til Kasper Henriksen. Reduceringen kom dog i det 32. minut, da Kristian Svendsen energisk fulgte op i feltet og scorede. Herefter kom Mønsted mere frem på banen og havde deres bedste periode resten af halvlegen.

Mønsted-anfører Kristian Svendsen scorede et enkelt mål. I forgrunden Sune Langhoff-Jensen.

Men efter pausen gik det galt for de røde, og allerede i det 47. minut blev det 3-1 og 4-1 tre minutter senere. Så var det op ad bakke for MIF-erne, og de kunne ikke stå imod hjemmeholdets gode kombinationer og hurtige folk. Det blev 6-1, inden Sebastian Drensborg pyntede lidt med et kvarter tilbage, men minuttet efter blev det til slutresultat 7-2.

En barsk opvågning for Mønsted, men måske det ikke er Nørremarken, man skal sammenligne sig med. De var gode, og ligner et hold, der vil snakke med opad i tabellen. Mønsted-træner Niels Christiansen havde denne kommentar efter kampen:

• Vi havde aftalt, at vi skulle stå kompakt og lukke ned for deres midtbane. Og det lykkes i 15-20 minutter af kampen, resten af tiden var vi hele tiden et skridt bagefter. Et for stort nederlag, men vi taber til et bedre hold. Vi må tilbage på træningsbanen, og så er der er kamp på søndag igen.