Møller og Broberg sørgede for uafgjort i Skals

Det var de to “målræve” Kasper Møller og Lasse Broberg, der sørgede for målene, da Skals og Sparkær spillede 1-1 på en regnfuld søndag eftermiddag i Skals. Dermed fik Sparkær ikke den fulde revanche for nederlaget i Fjends Cup semifinalen, men fik dog vist, at holdet kunne præstere meget bedre end sidst, de to hold mødtes.

De stribede gæster lagde bedst ud, og allerede i det 2. min. var Daniel Brøns tæt på. Sparkær sad på kampen det første kvarter, men så ramte Skals pludselig stolpen på en omstilling. Sparkær var dog stadig farligst, og efter en halv time sendte Daniel Brøns en stikning til Kasper Møller. Han løb fra Skals-forsvaret og scorede sikkert.

Kasper Møller (th) har scoret og lykønskes af oplægger Daniel Brøns.

Herefter kom Skals mere frem på banen men skabte ikke alvorlige chancer mod et Sparkær-forsvar, der stod godt og med sikre indgreb af Steffen Berg i målet. Så 0-1 ved pausen. Efter pausen var det Skals, der styrede spillet og fik lagt pres på Sparkær med meget spil, men stort set ingen chancer. Sparkær var farlige på kontraer og afværgede fortsat flot og kæmpede for sejren.

Det så også ud til at lykkes, indtil Skals kombinerede flot igennem, og Lasse Broberg udlignede i det 82. minut. Kort før var Oliver Andersen meget tæt på at afgøre kampen med et godt skud på vej mod målhjørnet, men Frederik Broberg reddede flot i Skals-målet. Kasper Møller kunne se udligningen fra sidelinjen, da han tidligere fik et korrekt men dumt gult kort af kampens glimrende dommer Jan Dahl i en ellers fair spillet kamp.

Sparkær fik brug for hele bænken, da først Oliver Andersen tidligt gik ud med en skade, men han kom dog ind igen mod slutningen. Patrick Nielsen var rykket ned som Back og det gjorde han aldeles flot, ligesom Martin Jespersen leverede godt på højrekanten, da han afløste Oliver Andersen. Men også Frederik Sucksdorf og Anders Brøns kæmpede bravt.

Frederik Andersen gjorde igen god fyldest på midtbanen. Her i hård kamp om bolden.

Sparkær-træner Poul Vistisen var ikke helt tilfreds med et point:

• Vi spiller en fornuftig kamp, holder vore aftaler og vi er toneangivende rigtig meget i første halvleg. Selv om de sætter sig mere på det i 2. halvleg, så ser jeg, at de kun skaber to reelle chancer i kampen og scorer på den ene. 1-1 er måske lige i underkanten, og jeg synes, at det jeg så i dag fra alle 14 mand var godkendt. Alle bidrog i dag, og vi prøvede nogle nye ting, så nu ser jeg frem til fredagens kamp mod Hersom/Bjerregrav, hvor vi gerne skal have en sejr.

Vi fangede også Skals-træner Thomas Christoffersen til en kort kommentar:

• Ja, jeg er vel OK tilfreds med et enkelt point, men jeg er ikke tilfreds med, at vi med det spilovertag i 2. halvleg ikke er i stand til at skabe flere chancer. Vi var vidner til to vidt forskellige spillestile, men vi må arbejde videre med vores.