Sejr – men hård start for Feldborg/Haderup

FHIF-erne havde lagt skuffelsen fra årets Fjends Cup langt væk og fik en flot start på turneringen med en udesejr på 2-1 over Sunds. Men det blev en dyrekøbt sejr i en kamp, hvor hjemmeholdet iflg. FHIF-træner Claus Højgaard fik lov at spille alt for hårdt.

• De spillede hårdt med hævnakter lige fra kampens start, og jeg forstår ikke dommerens linje. Det ødelagde vores spil, og vi havde svært ved at komme i gang, fortæller Højgaard til fjendscup.dk

Sebastian Kristensen var dagens uheldigste. Her får han et klap på ryggen af dommer Michael Svendsen under Fjends Cup.

Men ikke nok med det, så haglede uheldene ned over de gule i kampens start. Efter blot 8 min. blev Sebastian Kristensen tacklet så hårdt, at han brækkede foden, og dermed er ude i længere tid. Kort efter fik Jens Lago en forstrækning og måtte lade sig udskifte, og så var bænken brugt, da der kun sad to på den. Så da Mikkel Brødbæk fik krampe efter 33 minutter, måtte han sættes op i angrebet og gøre gavn der.

Trods alle uheldene og et hårdt pres af hjemmeholdet i den første halve time kom FHIF-erne frem til tre store chancer i slutningen af halvlegen, men Per Julius Pedersen fik ikke omsat til mål. Derfor 0-0 ved pausen.

Per Julius Pedersen (gul) udlignede til 1-1, men havde også et par afbrændere i 1. halvleg. Arkivfoto

Efter pausen kom hjemmeholdet igen blæsende og fik scoret til 1-0 efter 53. min. Det lod de gule sig dog ikke kyse af, og de fik vendt kampen i 2. halvleg. Efter 65 min. sendte Rasmus Lago et frispark langt udefra mod mål, målmanden kunne ikke holde, og så var Per Julius Pedersen over riposten og udlignede. Kampen blev afgjort til FHIF’s fordel med små 10 min. igen, da Lasse Jensen pandede et hjørnespark i mål til 1-2.

• Jeg har kun ros til mine spillere i denne modgang. De lod sig ikke kyse, fightede røven ud af bukserne og spillede ind imellem godt. Det var godt at se den indstilling og dejligt med en god start på turneringen, lød det fra en tilfreds FHIF-træner dagen derpå.

Næste kamp er hjemme mod Tarm på lørdag kl. 14.00.