Højslev St. slap billigt med 0-7

Sparkær havde lørdag eftermiddag ingen problemer med at vinde deres første kamp i Vinkel Bioenergi Liga, da bundholdet fra Højslev St. blev slået med 7-0 på egen bane. Havde de grønne drømt om point, så blev lyset slukket allerede i kampens 3. minut, da Kasper Møller åbnede scoringen efter efter fladt indlæg fra Daniel Brøns. Og allerede 3 min. senere stod der 0-2 på måltavlen efter en flot scoring af Asger Fjeldsted.

Sparkær styrede fuldstændig begivenhederne, og i det 17. min. scorede Anders Holm et sjældent mål efter et hjørnespark fra Kasper Henriksen. Det blev 0-4 efter en halv time, da Frederik Andersen tog et par træk i feltet og scorede sikkert. Kasper Møller øgede til 0-5 efter en fremlægning af Frederik Andersen i det 38. min., og Daniel Brøns sluttede første halvleg af med en scoring i det 43. min. efter oplæg af Kasper Møller.

Anders Holm (længst til højre) header Kasper Henriksens hjørnespark i mål.

Højslev havde et enkelt skud, der gik over mål. ellers var de ikke meget med i kampen og levede udelukkende på lange bolde, som Sparkær-forsvaret havde godt styr på. 6-0 til de rød/hvide var i underkanten – blandt andet havde Kasper Møller et skud på overliggeren. I pausen forsøgte træner Per Sørensen at motivere spillerne til at holde tempo og motivation fortsat i 2. halvleg, men enten hørte de ikke efter, eller også mistede de bare koncentrationen.

Anden halvleg var i hvert fald ikke noget at skrive meget om. Dog stemplede Daniels Brøns lige ind med målet til 0-7 i det 52. minut, men derfra skete der ikke mere på måltavlen. Jo, chancerne kom stadig, og nogle var store, men den sidste koncentration manglede. Men 7 mål og ingen imod, så må man være tilfreds, og det var spillerne da også efter kampen.

Man af the match for Sparkær blev Frederik Andersen tæt forfulgt af Daniel Brøns. De to havde da også sammen med Asger Fjeldsted helt styr på midtbanen kampen igennem. Med den sikre sejr fik Sparkær-spillerne lagt fint op til fredagens lokalbrag mod Mønsted hjemme på Sparkær Stadion.

Kampens spillere: Frederik Andersen, Sparkær og Kristian Suhr Langhoff. Trænere tv. Per Sørensen og th. John Pedersen

Højslev-træner John Pedersen kunne ikke indvende noget mod Sparkær sejr, men var dog en smule skuffet.

• Alt det, jeg havde fortalt om, hvad Sparkær kom, holdt stik, så jeg er skuffet over, at spillerne ikke gjorde det, vi aftalte før kampen. Men heldigvis var Sparkær ikke så grådige efter pausen, så vi slag da for værre øretæve.