Ikke sindsoprivende kampe på finaledagen

Om det var varmen, der var årsagen, eller spillerne bare var ved at være brugte efter en lang turnering, skal være usagt, men det var ikke de mest sindsoprivende kampe, de mange tilskuere var vidner til. Måske var der derfor, at der hele eftermiddagen var kø ved salgsboden med fadøl og grillen med pølser.

Skals FF tog lidt af luften ud af finalen med en tidlig scoring af Lasse Broberg, der slap fri efter en fremlægning og scorede sikkert i det 4. minut. Herefter kunne de grønne koncentrere sig om stå godt på banen, og det lykkedes langt hen ad vejen. NUGF havde bolden meget og kom også frem til muligheder, men Skals havde i målmand Frederik Broberg en god sidste skanse.

Selvom NUGF-eren her har godt fat i trøjen på Lasse Broberg, så kunne de ikke holde den målfarlige Skals-spiller fra t score to mål i finalen.

Da Kim Sommer med godt et kvarter sendte bolden i mål til 2-0 på hovedstød efter hjørnespark, var kampen afgjort, og det sidste kvarter stod der Skals på. Lasse Broberg øgede til 3-0 i det 77. minut, og tillod sig 5 min. senere at brænde et straffespark. Kampen ebbede ud, og spillerne ventede kun på, at Karsten Toft-Hansen skulle fløjte af.

Der var et enkelt gult kort til Skals i 1. halvleg i en fair spillet finale, der viste, at det var de to bedst spillende fodboldhold, der mødtes.

Skals-anfører Emil Albrechtsen med pokaler og gavecheck.

Det var andet år, at Nørremarken var med i Fjends Cup, og igen blev det til en andenplads. For det modtag NUGF-erne en præmiecheck på 2.000,00 kr., en pokal og en tøjpræmie i form at en såkaldt Baselayer fra Hummel.

Vinderne fra Skals FF var tilbage på tronen for første gang siden 2015 og fik for den bedrift en gavecheck på 4.000,00 kr., Fjends Folkeblads vandrepokal, pokal til ejendom og en tøjpræmie i form af en Hummel Hoody.