Sparkær skuffede fælt i “bronzekampen”

Værterne havde et OK Fjends Cup til og med 1. halvleg af semifinalen mod Skals, men herfra har det ikke været kønt at se på for Sparkær-tilhængerne. Og da slet ikke lørdag i kampen om 3. pladsen mod Mønsted i det, som mange havde håbet på skulle være en finale.

Mønsted stillede med et stærkt amputeret hold, hvor i hvert fald 5 normale fra startopstillingen på førsteholdet var ude, men reserverne og de tilbageværende førsteholdsspillere viste både vilje og mod til at sætte sig op med et stort set fuldt besat Sparkær-hold. Og på den baggrund  endte de med at få en fuld fortjent 3. plads.

Målmand Casper Drensborg blev Mønsteds redningsmand i 2. halvleg. Her afværger han et hovedstød fra Kasper Møller. Det sendte ham også på “Rundens hold”.

1.halvleg var en ørkenvandring, men da Keven Pedersen scorede på et godt langskud i det 55. minut, vågnede favoritterne fra Sparkær lidt op og fik lagt pres på Mønsted-målet, hvor de i flere omgange testede Casper Drensborg. Han afværgede dog fremragende og holdt i den grad Mønsted inde i kampen. Han kunne dog ikke forhindre Kasper Møller i at udligne i det 77. minut, og det betød så amerikansk straffespark, som Mønsted vandt 4-2. Men inden da havde Mønsted både ramt stolpen og haft bolden i mål, men der blev fløjtet for off-side.

Mønsted-jubel efter straffesparkskonkurrencen.

Vi har fået et par kommentarer fra de to holds trænere. Kim Kirkeby og Niels Christiansen er stolte af holdets sejr og roser spillerne for at kæmpe formidabelt og give Sparkær en helt lige kamp. Og så kommer de med et forslag om at der i alle kampe skal spilles 2 x 35 min. – en ide, som turneringsledelsen vil vurdere og undersøge hos de øvrige trænere til næste år! Og så siger de tak for en flot turnering.

Sparkær-træner Poul Vistisen havde respekt for Mønsteds indsat, men var mildt sagt ikke tilfreds med sine egne spillere: – Nok er vi mærket af at spille kamp nummer fem, men i en kamp mod Mønsted om 3. pladsen er det sgu for sløjt, det vi leverer. Tak for endnu et godt Fjends Cup til alle omkring turneringen.

For 3. pladsen modtog Mønsted en præmiecheck på 1.000,00 kr. og en pokal samt en tøjpræmie i form af en Hummel poloshirt. Sparkær fik for 4. pladsen et badehåndklæde fra Hummel til at tørre skuffelsen væk med.