Intenst naboopgør i Feldborg

Det blev et af de mest intense opgør i mange år på Feldborg Stadion, da der lørdag var besøg af naboerne og topholdet fra Aulum. Det endte med en kneben 3-2 sejr til gæsterne og et væld af gule kort i kampens slutning. Der var virkelig noget at se på for de mange tilskuere, der fyldte godt på begge langsider, og spillet skiftede, så der skete noget i begge ender.

Rasmus Henriksen har scoret til 1-0. Foto FHIF

Hjemmeholdet kom bedst fra start, og allerede i kampens første minut scorede Rasmus Henriksen til 1-0, og den føring burde være udbygget med et par mål iflg. træner Benny Simonsen. Det skete dog ikke, og i stedet udlignede Aulum i det 12. minut, da et skud blev afrettet og snød målmand Sebastian Sandgaard. Efter en halv time kom gæsterne foran 2-1 på et godt gennemspillet angreb, og det var pausestillingen.

Allerede i starten af 2. halvleg burde udligningen være kommet, man Aulums målmand klarede flot. Den kom dog efter 66. min., da Jonas Henriksen fik bolden i mål, og herefter dominerede Feldborg/Haderup kampen. Med 10 min. igen fik gæsterne et frispark udenfor feltet, og den satte Nicolai Risom direkte i nettet til føring 3-2.

Så eksploderede kampen i gule kort. Først til Rasmus Henriksen i det 82. min. for brok, og så blafrede kortene i tillægstiden til Rene Bjerg Simonsen og Mikkel Brødbæk Stadsbjerg fra FHIF og Laurids Nørgaard og Rasmus Jensen fra Aulum.

• Det var ingen hårdt spillet kamp, men det eksploderede lidt til sidst med lidt tænding, for æren stod jo på spil, men efter kampen var alle gode venner igen. Det var en kamp, som begge hold kunne have vundet, og jeg synes, at uafgjort havde været passende, vurderer Benny Simonsen, der trods nederlaget kan konstatere, at Feldbog/Haderup holder fast i 3. pladsen i puljen. Intet er dog afgjort med tre kampe tilbage.