Kneben sejr til Løgstrup over bundhold

LGIF-erne var søndag eftermiddag på tur til det nordøstlige Salling, nærmere betegnet Selde, hvor de hev en smal 2-1 sejr med hjem. Læs træner Steffen Aabys kommentar til kampen:

“Søndag eftermiddag gik turen til Selde, hvor Fursund holder til, og de bød indenfor til fodbold på en ganske god bane. En kamp hvor kun en ting talte for Løgstrup drengene. Sejren skulle med hjem.

Fursund har fået en svær start på sæsonen med kun et point på kontoen. Det var da også Løgstrup, der satte sig fuldstændig på spillet. Fursund stod meget dybt, hvilket gjorde det svært at komme frem til de helt store muligheder. Chancer var der dog, og et par mål kunne det godt være blevet til, men skarpheden manglede.

Anfører Mikkel Riis sørgede for udligning til 1-1. Arkivfoto

0-0 stod det ved pausen, hvor der blev snakket om at fortsætte med at trykke på. Fursund var begyndt at vise tegn på træthed, så fornemmelsen var, at scoringerne nok skulle komme. Det var dog Fursund, der åbnede scoringen i det 49. minut. Et langt indkast blev clearet. Det efterfølgende indlæg blev rettet af og bolden faldt ned til en Fursund spiller, der kunne heade bolden ind via stolpen. En rigtig træls start på anden halvleg, men igen skal holdet have ros for at arbejde hårdt, hvilket også lønnede sig i den sidste ende.

Efter 55 minutter kom holdleder Lars Bonnerup på banen. På det efterfølgende hjørnespark headede han på mål, og foran målmanden dukkede Mikkel Riis op og dirigerede bolden det sidste stykke i mål. 1-1 og nu var troen på tre point for alvor tilstede. Sejrsmålet kom også. Igen med Lars Bonnerup i oplæggerens rolle. Han modtog bolden på midten af banen og sendte flot Sebastian Uhre i dybden, der sikkert sparkede bolden i kassen. Fursund formåede aldrig at lægge et tryk på Løgstrup og kun ineffektivitet gjorde, at der ikke blev scoret flere mål i kampen.

En rigtig bøvlet kamp mod et hold, der virkelig kæmpede med det, de havde. Det var en grim sejr, men de giver også tre point, og det er de sejre, der er forskellen på, om man er med helt fremme eller ej. Og så tegner det til en pulje, hvor der ikke er plads til svipsere.”