Løgstrup hænger på i toppen

Efter nederlaget til Stoholm i forrige runde satser Løgstrup nu på den 2. plads, der giver playoff om oprykning til serie 3. En 2-0 sejr onsdag over Fursund bragte LGIF-erne snublende tæt på den plads. Læs træner Steffen Aaby’s kommentar:

“Onsdag aften var der igen kamp på Seier Park. Kampen var rykket frem, da modstanderen fra Fursund havde en hård weekend i vente til Skive Festival. Lad det være klart med det samme. Det blev en meget ensidig affære med Løgstrup på bolden, lavt tempo og til tider en lidt kedelig kamp.

Løgstrup satte sig fra start på kampen. Dominerede i alle spillets facetter. Det ene angreb rullede ned mod Fursunds forsvar efter det andet, men den sidste skarphed manglede. Ofte var den sidste aflevering for uskarp eller tilpas forsinket, så offside kom i vejen. Efter 14 minutter kom forløsningen, da flot spil på midten endte med den perfekte aflevering fra Jonas Bach i dybden til Sebastian Uhre, der  gjorde det nemt at give lidt ro med scoringen til 1-0. Et virkelig flot angreb, hvor alt det vi arbejder på til træning var i spil. Et mål der gør træneren rigtig glad.

Mikkel Riis (forrest) indkasserede et tvivlsomt gult kort i en ellers fredelig kamp. Arkivfoto

Mere blev det ikke til scoringsmæssigt i første halvleg på trods af et væld af chancer. Kun en noget hård advarsel til anfører Mikkel Riis i det 44. minut skabte lidt drama. Pausen blev brugt på at snakke holdet op i lidt højere tempo, så kampen kunne afgøres.

Målet til 2-0 kom også men først i det 71. minut. Igen var Sebastian Uhre målscoren, da han fik en god bold på tværs på kanten af feltet af Gustav Bertelsen og sikkert sparkede bolden ind i nederste højre hjørne. Mere er der ikke at skrive hjem om i en kamp, hvor kun det nødvendige blev præsteret i bestræbelserne på at sikre 2. Pladsen i puljen. Sejren var aldrig i fare, og nu ser vi frem imod kampen mod MorsØ, der spilles lørdag den 10. juni i forbindelse med byfesten i Løgstrup.”