Løgstrup holder trit med Stoholm

Med en sikker 4-0 sejr over Sallingsund torsdag aften holder Løgstrup snor i Stoholm, der er 3 point foran på førstepladsen i puljen. Læs Steffen Aaby’s kommentar til kampen:

“Torsdag aften var der lagt op til topopgør på Seier Park. Puljens 3. plads fra Sallingsund kom på besøg. En kamp der kunne skabe god afstand til midterfeltet, hvis en sejr kom i hus. I oplæggene til kampene har vi snakket meget om tålmodighed. Tålmodighed skulle også blive en faktor denne aften.

Arkivfoto.

Kampen startede som planlagt med et godt tryk ned mod Sallingsund målet. Dog uden det blev rigtig farligt. Sallingsund kom med et meget lavt udgangspunkt med et solidt forsvar og meget direkte spil mod to hurtige angribere. Det var lige ved at give en føring i det 8. minut. En lang bold blev sendt afsted. Forsvarsspillet var ikke helt afstemt, og pludselig var der en friløber. Victor Bonnerup i målet fik dog presset angriberen til at sparke forbi. Trykket på Sallingsund blev kun større. Det medførte mange chancer til Løgstrup. Specielt på dødbolde var der gode muligheder, men bolden ville ikke ind.

I pausen blev der snakket om at fortsætte trykket ned mod Sallingsund. Der var tegn på træthed hos modstanderen, der også havde løbet rigtig mange meter efter bolden. Kampbilledet var fra 2. halvlegs start det samme, og i det 52. minut kom forløsningen. Et perfekt hjørnespark fra Sebastian Uhre kunne dagens bedste LGIF’er Mikkel Kjær løbe ind i og heade bolden i kassen til 1-0. Kun tre minutter senere blev det 2-0 ved Sebastian Uhre.

Kombinationerne flød, og trætheden blev mere udpræget ved Sallingsund, der ikke kunne følge med. Det gjorde også, at LGIF var farlige hver gang, de nærmede sig modstandernes mål. Vi skulle dog hen til det 80. minut, inden det blev 3-0. Mads Carstens brændte en stor chance, men riposten endte for fødderne af Jonas Bach, der elegant følte bolden i mål. I det 84. minut rundede den tilbagevendte angriber Gustav Bertelsen kampen af med scoringen til 4-0, da han med et følt lob på kanten af feltet lagde bolden i mål.

En fantastisk præstation af holdet, hvor spillet flød og chancerne stod i kø. Den dag, vi scorer på halvdelen af vores chancer, så bliver det vildt. Nu går vi ind til anden halvdel af sæsonen med en ting for øjet, og det er at jagte Stoholm hele vejen.”