Løgstrup lammetævede Sparkærs andethold

Det blev en grum fredag aften for Sparkærs andethold i serie, da de stribede gæstede topholdet fra Løgstrup og tabte med 0-12. Løgstrup-træner Steffen Aaby skriver således om kampen:

“Fredag aften var det igen tid til fodbold på Seier Park. Endelig en aften med lunt vejr og denne gang med dobbeltstævne, da serie 5 også spillede hjemme på banen bagved.

Inden kampen blev der snakket om vigtigheden i at være klar og fokuseret på opgaven. Det er ikke nogen hemmelighed, at Sparkær har det svært i puljen, og det omvendte opgør endte med en sikker 6-0 sejr til Løgstrup. Drengene havde lyttet efter, for efter bare 13 minutter var stillingen 4-0 til hjemmeholdet. Herefter gik tempoet noget af kampen. Dog blev der scoret to mål mere, så pausestillingen var 6-0.

Mikkel Riis scorede et enkelt mål i kampen. Arkivfoto

Pausen blev brugt på at få snakket noget tempo ind i holdet igen. Målscoren kan ende med at blive vigtig ,og derfor blev der sat et mål om, at sejren skulle være tocifret. Det startede også godt med mål i det 48. minut og 55. minut. Herefter var der en scoringspause på ca. 20 minutter, hvor chancerne stod i kø. Herefter blev en slutspurt sat ind med scoringer i 75., 83., 85. og 89. minut, så slutstillingen endte på 12-0.

En aften hvor selvtilliden blev styrket, og holdet skal have ros for at klø på og ikke være tilfredse. Nu ser vi frem mod næste opgave, der hedder Sydmors ude på Kr. Himmelfartsdag.”